Daft Punk.
Volledig scherm
Daft Punk. © REUTERS

Muziekwereld neemt afscheid van Daft Punk: “Vlekkeloze reputatie, immense inspiratiebron”

MuziekDe muziekwereld is in rouw nu het legendarische dj-duo Daft Punk bekendgemaakt heeft er na 28 jaar een punt achter te zetten. “Ik kon het bijna niet geloven toen ik het nieuws hoorde”, vertelt Jeroen De Pessemier van de Belgische elektroband The Subs. “Dit is een trieste dag.”

0 reacties

 1. Week van de Belgische muziek: dit zijn onze 10 best verkopende artiesten aller tijden (en van sommigen heb je wellicht nog nooit gehoord)
  PREMIUM
  Muziek
  3

  Week van de Belgische muziek: dit zijn onze 10 best verkopende artiesten aller tijden (en van sommigen heb je wellicht nog nooit gehoord)

  De ‘Week van de Belgische muziek’ is het ideale moment voor het ultieme rapport. Want wie zijn eigenlijk de best verkopende Belgische artiesten, die de wereld een beetje mooier laten klinken en ook buiten onze grenzen applaus krijgen? Deze top 10 is wellicht een lijstje voor de eeuwigheid, aangezien er door de dalende verkoop van fysieke geluidsdragers geen grote wijzigingen meer moeten worden verwacht. En niet schrikken, maar er staan misschien wel een paar namen bij waar je nog nooit van gehoord hebt maar die toch voor duizelingwekkende cijfers zorgen.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen