Finalisten van de Nieuwe Lichting 2022
Volledig scherm
Finalisten van de Nieuwe Lichting 2022 © VRT

Muziektalent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022

MuziekFien Germijns en Rik De Bruycker maakten maandag op Studio Brussel de negen finalisten bekend van De Nieuwe Lichting 2022, de jaarlijkse zoektocht van de radiozender naar nieuw muziektalent. Uit bijna 800 inzendingen werden ze geselecteerd door de muziekredactie van de Studio Brussel en een professionele jury. Luisteraars hebben vanaf nu een week lang de tijd om voor hun drie favorieten te stemmen. Wie uiteindelijk wint, wordt op maandag 31 januari tussen 17 en 18 uur bekendgemaakt.

0 reacties

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Natalia lost nieuw opzwepend nummer ‘Ready For The Ride’ (mét bijhorende videoclip)
  Muziek

  Natalia lost nieuw opzwepend nummer ‘Ready For The Ride’ (mét bijhorende videoclip)

  Dat Natalia (42) een muzikale comeback maakt in 2023 is intussen geen geheim meer. Zo zal ze haar 20-jarige carrière vieren tijdens een jubileumconcert in de Lotto Arena én zal ze uitpakken met een volledig nieuwe plaat. Deze verschijnt op 21 april, maar de Kempense zangeres maakt haar fans nu al graag warm. Na de release van het romantische nummer ‘When You Came By’, is het tijd voor het dansnummer: ‘Ready For The Ride’. Bekijk de bijhorende videoclip hierboven.