Phil Spector in 2007, tijdens z'n proces
Volledig scherm
Phil Spector in 2007, tijdens z'n proces © AP

Muziekproducer Phil Spector op 81-jarige leeftijd overleden

MuziekDe befaamde muziekproducent Phil Spector is op 81-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het doorgaans goed ingelichte TMZ.

4 reacties

 • jeannine truyts

  1 maand geleden
  kortom ; een muzikaal genie ... NONKELJEAN
 • Philippe Deckers

  1 maand geleden
  Ook met George Harisson werkte hij samen. My sweet lord werd oa door hem vervolmaakt
 • raf stevens

  1 maand geleden
  Enige van de weinige muziekvernieuwers van de 20ste eeuw, zelf ABBA heeft van hem afgekeken. En dat allemaal in de tijd toen er enkel analoge opnames bestonden met enkele sporen !.
 • Frederic Franke

  1 maand geleden
  Een goede producer...als mens een gek.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Fan telt duizenden euro’s neer voor privéconcert van Triggerfinger-frontman: deze hoge bedragen werden geboden tijdens veiling voor concertsector
  Muziek
  2

  Fan telt duizenden euro’s neer voor privécon­cert van Triggerfin­ger-front­man: deze hoge bedragen werden geboden tijdens veiling voor concertsec­tor

  9.000 euro, zoveel had een fan over voor een privéconcert van Triggerfinger-frontman Ruben Block (49). Het was meteen het hoogste bod dat vrijdagavond uitgebracht werd op een grootschalige veiling van muziekitems. De opbrengst gaat naar de zwaarst getroffen en onzichtbaarste medewerkers in de concertsector: de podiumbouwers, geluidsmannen en boekingsagenten die nu al bijna een jaar werkloos thuiszitten.
 2. Plannetje van Taylor Swift werkt: nieuwe versie van ‘Love Story’ verkoopt beter dan het origineel
  Muziek

  Plannetje van Taylor Swift werkt: nieuwe versie van ‘Love Story’ verkoopt beter dan het origineel

  De nieuwe versie van Taylor Swifts (31) single ‘Love Story’, die ze oorspronkelijk opnam in 2008, doet het volgens Billboard pakken beter dan het origineel. Op één dag tijd werd het nummer al 10.000 keer verkocht en op YouTube is het al bijna een miljoen keer beluisterd. Dat belooft voor de grote plannen van de zangeres: ze wil namelijk al haar oude albums opnieuw opnemen.
 1. Kussen op een eerste date: done or not done?
  Play

  Kussen op een eerste date: done or not done?

 2. Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”