Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mijlpaal voor Adele: nieuwe plaat ‘30’ nu al een miljoen keer verkocht

Muziek‘30’, het nieuwe album van Adele (33) is een gigantisch succes. Vooral in de Verenigde Staten doet het vierde studioalbum van de zangeres het goed. Ondertussen werden er van de plaat ook al een miljoen exemplaren verkocht. Als gevolg mag de Britse nachtegaal ‘30’ meteen ook het bestverkochte album van 2021 noemen.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.