Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Miguel Wiels komt met tweede editie van marathonoptreden voor 23.000 lege zitjes

MuziekMiguels Wiels bouwt opnieuw een feestje in het Sportpaleis: op zaterdag 22 januari vanaf 18 uur treedt hij met zijn band en meer dan 100 artiesten op tijdens de tweede editie van '24 UUR LIVE'. De muziekmarathon vindt opnieuw plaats voor 23.000 lege zitjes, maar dankzij de livestream op HLN.be en via de HLN app kan iedereen het unieke concert gratis en vanop de eerste rij volgen.

3 reacties

 • mireille thienpont

  10 maanden geleden
  Toon dit op tv zodat iedereen kan meegenieten
 • dretie munkies

  11 maanden geleden
  Schoon initiatief; Hopelijk komen er ook enkele goede artiesten aan bod en zijn ze niet alle van het allooi De Stadsbader !
 • Thierry De Gang

  11 maanden geleden
  Geweldig initiatief en vond het geweldig toen maar kan er met een rechtstreekse streamlink gewerkt worden. Laatst was het omslachtig om het op je tv te kunnen krijgen omdat het via de site ging. Als er dan een youtube was werd deze zsm gemold en zaten we weer met die browser gekneld welke traag werkt door alle ads..
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.