Michiel De Meyer en Martijn Claes
Volledig scherm
Michiel De Meyer en Martijn Claes © RV

Michiel De Meyer en Martijn Claes lanceren nieuw muzikaal project: ‘Bruurs’

MuziekNa zijn overwinning van ‘Steracteur, Sterartiest’ in 2017 bleef Michiel De Meyer (27), bekend als Arne uit ‘Thuis’ en ‘40-’45, lange tijd zoeken naar zijn eigen muzikale identiteit. Samen met goede vriend en collega Martijn Claes (31), bekend van ‘Soldaat van Oranje’, ‘40-45’ en ‘Daens’, zocht en vond hij die uiteindelijk in 2021. Als ‘Bruurs’ schrijven de vrienden nu nieuwe Nederlandstalige muziek.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Maak de hele zomer kans op een uniek verblijf in de Q-Sunset Loft in Oostende met Qmusic
  Showbizz

  Maak de hele zomer kans op een uniek verblijf in de Q-Sunset Loft in Oostende met Qmusic

  Qmusic brengt deze zomer elke week een droom voor vele luisteraars in vervulling: een week lang logeren in de prachtige Q-Sunset Loft boven het Kursaal Oostende met zicht op de zee, het strand en de dijk van de koningin der badsteden. Vanaf vrijdag 21 mei krijgt telkens een luisteraar de sleutel van deze unieke loft met het allerbeste uitzicht in Oostende om er een week te verblijven met alles erop en eraan.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"