BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA_HANDOUT

Met laarzen van 63 cm en een loepzuivere stem: hoe Hooverphonic plots schaduwfavoriet werd voor Eurovisiesongfestival

SongfestivalVerbazing in Rotterdam. Hooverphonic vertrok quasi kansloos naar de Songfestivalstad, maar verblufte bij de eerste repetitie alle aanwezigen. Geike etaleerde haar bloedvorm met loepzuivere zang, een kristallen outfit en laarzen van 63 centimeter, en blies in drie minuten alle stof van onze inzending. Het lachen verstomde. Hooverphonic is plots schaduwfavoriet voor Eurovisiesongfestival.

97 reacties

 • Bart Timperman

  1 maand geleden
  Met Geike hebben ze weer een prachtig nummer gemaakt maar voor kwaliteit moet je niet naar het songfestival gaan. Ook altijd die politieke spelletjes met buurlanden die elkaar punten geven. Hooverphonic is eigenlijk teveel kwaliteit voor dit festival.
 • walter festraets

  1 maand geleden
  Het is inderdaad de eerste keer dat hooverphonic meedoet. Maar in 2018 ging zangeres Sennek er naartoe met een nummer van Alex caulier. Hetzelfde genre en geen finale.
 • Ivan Smissen

  1 maand geleden
  Geike is een prachtvrouw: klassevol, talentrijk, intelligent, knap... Helaas brengt Hooverphonic meestal middelmatige metromuziek.
 • Vroomkes Jan

  1 maand geleden
  Ik gun ze het echt niet.
 • sonia lauwers

  1 maand geleden
  Allé, we gaan weer winnen, zoals elk jaar. Maar uitkomen doe het nooit, o ja, behalve die éne keer. Maar toen waren ze maar met de helft van nu aan deelnemers. Ik vraag me af hoeveel ze daar voor betaald hebben.