Volledig scherm
© photo_news

Mel B is failliet, maar hoeveel hebben de andere Spice Girls nog over?

85 miljoen verkochte albums, ettelijke concerttickets, een hoop merchandise en zelfs een langspeelfilm; het zal je niet verbazen dat de Spice Girls achterbleven met een goedgevulde bankrekening. Mel B heeft haar fortuin er intussen helemaal doorgejaagd door op (veel) te grote voet te leven, maar hoe is het de andere meiden eigenlijk vergaan?

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Hooverphonic stopt samenwerking met Luka en haalt Geike Arnaert terug aan boord: "Het gaat over de energie die we samen hebben op het podium"
  Play
  Muziek

  Hooverpho­nic stopt samenwer­king met Luka en haalt Geike Arnaert terug aan boord: "Het gaat over de energie die we samen hebben op het podium"

  Verrassing van jewelste in het Vlaamse muzieklandschap: Hooverphonic gaat opnieuw samenwerken met Geike Arnaert, de zangeres waarmee de groep exact 20 jaar geleden monsterhit ‘Mad About You’ uitbracht. Dat betekent dat de samenwerking met Luka Cruysberghs (19) na 2,5 jaar stopgezet wordt. “The Magnificent Three are back”, meldt de band in een persbericht. Het trio gaat ook in deze bezetting richting Songfestival volgend jaar.
 1. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"

 2. TikTok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers
  Play

  Tik­Tok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers