Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mariah Carey schrijft opnieuw geschiedenis met ‘All I want for Christmas’

MUZIEKMariah Carey staat voor het derde jaar op rij bovenaan de Hot 100 van Billboard met haar kerstklassieker ‘All I want for Christmas is you’ uit 1994. Daarmee schrijft de zangeres geschiedenis in de Amerikaanse hitlijst, geen enkele andere artiest heeft de lijst in drie verschillende periodes aangevoerd.

2 reacties

 • Sara Peeters

  1 jaar geleden
  Zal nog veel generaties meegaan. De jeugd vindt het ook een mooie kerst song. Het is ook een lied waar je vrolijk van wordt. Hier wordt het grijs gedraaid tijdens kerstperiode. En terecht ze mag er een duit aan overhouden.
 • Sylvie Greyn

  1 jaar geleden
  Niet alleen haar hart wordt gevuld, ook hare portemonnee. Zal wel zijn da ze daar blij van wordt!
 1. Selena Gomez-fans schelden Hailey uit tijdens optreden Justin Bieber: “Fuck Hailey”
  Celebrities

  Selena Gomez-fans schelden Hailey uit tijdens optreden Justin Bieber: “Fuck Hailey”

  Selena Gomez-fans kunnen de vete met Hailey Bieber (26) niet negeren. Integendeel. Tijdens het optreden van Justin Bieber (29) op Rolling Loud in Los Angeles schelden enkele aanwezigen zijn vrouw Hailey uit. “Fuck Hailey, fuck Hailey”, brullen mensen in het publiek. Aan de andere kant van het podium roepen andere concertgangers: “Selena, Selena!” Selena en Hailey waren de voorbije weken in een vete verwikkeld op sociale media. Hailey zou - volgens fans - Selena en haar beste vriendin Taylor Swift (33) hebben uitgelachen.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.