Margot Hallemans.
Volledig scherm
PREMIUM
Margot Hallemans. © RV

Margot Hallemans uit ‘Familie’ verrast met eigen muziek: “Dit voelt echt als een bevrijding”

Muziek‘Familie’-actrice Margot Hallemans (27) heeft haar eerste single klaar. Het liedje heet ‘Kinderspel’ en werd geschreven door Udo, voor een gelijknamige theatervoorstelling. Hiermee gaat een kinderdroom in vervulling voor de actrice: “Eigenlijk stap ik twéé keer tegelijk uit m’n comfortzone. Ik zal voor het eerst op een podium zingen én het wordt m’n eerste solovoorstelling.” En te zeggen dat ze ooit nog deelnam aan ‘K3 Zoekt K3': “Misschien was dat dan toch niets voor mij geweest.”

3 reacties

 • Patricia SImons

  9 maanden geleden
  Heel knap, mooi gezongen Margot!
 • William De Ruyck

  9 maanden geleden
  Zo mooi, en echt ! Bravo
 • sven raets

  9 maanden geleden
  Waarom gaat elke acteur toch zingen ? Laat dat eens over aan de mensen die echt kunnen zingen. Heb het gehoord trekt op niks.
 1. Wim Leys viert zijn 20-jarig bestaan met eenmalige reünie van de jongensgroep Boysband
  Muziek
  1

  Wim Leys viert zijn 20-jarig bestaan met eenmalige reünie van de jongens­groep Boysband

  Op 17 oktober viert Wim Leys (45) zijn 20-jarig bestaan in Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere. Voor deze feestelijke gelegenheid kreeg hij sowieso al het gezelschap van Luc Steeno (57) en Davy Gilles (45), maar er was ook sprake van een optreden van een surprise act. De verrassing van de avond werd ondertussen ook bekendgemaakt door de organisatie. Zo maakt Wim dit najaar een eenmalige comeback met Boysband, de jongensgroep waar hij in het verleden lid van was.