Marco Borsato
Volledig scherm
Marco Borsato © ANP Kippa

Marco Borsato brengt single uit over z'n vrouw die hem verlaat: “Maar nu ga je weg en ineens is het echt”

MuziekMarco Borsato (54) heeft na een mediastilte van een jaar een nieuwe single uitgebracht. In ‘Een moment’ zingt hij over een relatie die eindigt. Borsato en zijn vrouw Leontine (53) gingen vorig jaar na 22 jaar huwelijk uit elkaar.

 1. Regi gaat op zoek naar straffe stem in ‘Regi Academy’ op VTM 2: winnaar krijgt vuurdoop in het Sportpaleis
  MUZIEK

  Regi gaat op zoek naar straffe stem in ‘Regi Academy’ op VTM 2: winnaar krijgt vuurdoop in het Sportpa­leis

  Na enkele ultratop-hits met Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Camille Dhont en Milo Meskens, gaat Regi Penxten (45) dit najaar samen met VTM 2 op zoek naar een nieuwe straffe stem voor zijn volgende single. ‘Regi Academy’ volgt de zoektocht en geeft een inkijk in het doen en laten van de Vlaamse dj. De winnaar van ‘Regi Academy’ zal op zaterdag 30 oktober een vuurdoop krijgen in het Sportpaleis.
 2. Wellicht 48 bezoekers besmet tijdens Songfestival-shows in Rotterdam Ahoy
  Muziek
  1

  Wellicht 48 bezoekers besmet tijdens Songfesti­val-shows in Rotterdam Ahoy

  Tijdens het Songfestival in Ahoy zijn in totaal wellicht 48 bezoekers besmet geraakt met het coronavirus. Dat komt neer op een gemiddelde van 1,6 per duizend aanwezigen, oftewel vijf per show, meldt Fieldlab Evenementen. Het liedjesfestijn was één van de grootschalige evenementen waar beperkt publiek werd toegelaten, met een strenge controle aan de ingang. In totaal woonden bijna 30.000 personen het ESF in Rotterdam bij.