Miguel Wiels en Marc Coucke
Volledig scherm
PREMIUM
Miguel Wiels en Marc Coucke © Kristof Ghyselinck

Marc Coucke zet financiële schouders onder ‘24 UUR LIVE' van boezemvriend Miguel Wiels: “Ik was even blij geweest als hij een liedje wilde zingen”

MuziekHet wordt 'Couckenbak' vrijdag in het Sportpaleis. Eén van de 119 artiesten is hij niet, maar financiële hulp verleent Marc Coucke (56) wel aan ‘24 UUR LIVE’. "De Vlaamse muziekindustrie is van cruciaal belang bij het heropstarten van ons land na corona”, verklaart de topondernemer zijn steun aan het initiatief van Miguel Wiels (48), niet toevallig al twintig jaar een goede vriend. "Ik geloof zelfs dat Marc een Vlaamse schlagerzanger zou geweest zijn als hij niet zo uitblonk in wat hij doet."

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je