Måneskin
Volledig scherm
Måneskin © Reporters / PPE

Måneskin met drie nummers in de top 20: “Net zo straf als The Beatles en Madonna”

MUZIEKDe tickets voor hun passage op de Lokerse Feesten waren in minder dan een minuut uitverkocht, en ook in de Ultratop staat er geen rem op de populariteit van Måneskin. De Italiaanse Songfestivalwinnaars staan sinds vandaag met drie nummers in de top twintig van de hitparade. “Ze hebben een sterke, originele sound. Daarmee doen ze het even goed als The Beatles en Madonna.”

15 reacties

 • Kenneth Perreman

  1 jaar geleden
  Aan Kaat: Hoeveel mensen onder de 20jaar kennen 5 liedjes van de Beatles? Er zijn velen die na een eurosong plots experts zijn in muziek en zelfs nog niet weten dat het allemaal van country music is geëvolueerd Aan Francesco: muziek is inderdaad prachtig. En ieder genre heeft goeie en minder goeie liedjes. Ieder genre moet je in de juiste setting, locatie, tijd en stemming bekijken. Tot op vandaag is muziek het beste, sterkste, mooiste dat het menselijk ras heeft gecreëerd..
 • sjaak vanslembrouck

  1 jaar geleden
  is er een link ? hun nummers letterlijk nog nooit gehoord, maar lijkt me het opzoekwerk niet de moeite waard.
 • Jo Van den Breen

  1 jaar geleden
  Kwaliteit komt altijd boven drijven, ABBA werd ook niet aanvaard in de begin periode, zelfs lange tijd verketterd. Als Maneskin kwaliteit brengt en er hard genoeg voor werkt komen ze aan de top, zijn trouwens al goed begonnen in België, hun optreden op de Lokerse Feesten was in minder dan een minuut uitverkocht.
 • Christel Kerckhoven

  1 jaar geleden
  Zalig prachtige groep, top!
 • Karine Kuhn

  1 jaar geleden
  Gek toch,hoe afwijkende meningen tegenwoordig onmiddellijk als verzuurd worden bestempeld.Het lijkt me eerder enggeestig wanneer men zijn eigen mening als enige zaligmakende beschouwt.Ik denk, maar dat is mijn mening die voor discussie vatbaar is,dat deze groep binnen pakweg 10 jaar een voetnoot in de muziekgeschiedenis zal zijn.The Beatles bvb gaan inmiddels al meer dan 60 jaar mee.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Derde generatie Neefs start zangcarrière met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan”
  Play
  10

  Derde generatie Neefs start zangcarriè­re met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan”

  Een derde generatie Neefs waagt zich aan een zangcarrière: Len Neefs, zoon van Günther Neefs en dus kleinzoon van Louis Neefs. Met R&B-versies van songs van onder meer Pommelien Thijs en Laura Tesoro gooit hij hoge ogen op sociale media. En dat blijft niet onopgemerkt. Laura en Pommelien lieten al weten dat ze fan zijn en Jarne vroeg meteen ook een reactie van CAMILLE. Bekijk het in een nieuwe Showbits. Len vertelt daarin ook over de speciale band met z’n grootvader, die hij eigenlijk nooit gekend heeft.