Måneskin
Volledig scherm
Måneskin © Reporters / PPE

Måneskin met drie nummers in de top 20: “Net zo straf als The Beatles en Madonna”

MUZIEKDe tickets voor hun passage op de Lokerse Feesten waren in minder dan een minuut uitverkocht, en ook in de Ultratop staat er geen rem op de populariteit van Måneskin. De Italiaanse Songfestivalwinnaars staan sinds vandaag met drie nummers in de top twintig van de hitparade. “Ze hebben een sterke, originele sound. Daarmee doen ze het even goed als The Beatles en Madonna.”

15 reacties

 • Kenneth Perreman

  2 maanden geleden
  Aan Kaat: Hoeveel mensen onder de 20jaar kennen 5 liedjes van de Beatles? Er zijn velen die na een eurosong plots experts zijn in muziek en zelfs nog niet weten dat het allemaal van country music is geëvolueerd Aan Francesco: muziek is inderdaad prachtig. En ieder genre heeft goeie en minder goeie liedjes. Ieder genre moet je in de juiste setting, locatie, tijd en stemming bekijken. Tot op vandaag is muziek het beste, sterkste, mooiste dat het menselijk ras heeft gecreëerd..
 • sjaak vanslembrouck

  3 maanden geleden
  is er een link ? hun nummers letterlijk nog nooit gehoord, maar lijkt me het opzoekwerk niet de moeite waard.
 • Jo Van den Breen

  3 maanden geleden
  Kwaliteit komt altijd boven drijven, ABBA werd ook niet aanvaard in de begin periode, zelfs lange tijd verketterd. Als Maneskin kwaliteit brengt en er hard genoeg voor werkt komen ze aan de top, zijn trouwens al goed begonnen in België, hun optreden op de Lokerse Feesten was in minder dan een minuut uitverkocht.
 • Chris Kerckhoven

  3 maanden geleden
  Zalig prachtige groep, top!
 • Kaat Tuahm

  3 maanden geleden
  Gek toch,hoe afwijkende meningen tegenwoordig onmiddellijk als verzuurd worden bestempeld.Het lijkt me eerder enggeestig wanneer men zijn eigen mening als enige zaligmakende beschouwt.Ik denk, maar dat is mijn mening die voor discussie vatbaar is,dat deze groep binnen pakweg 10 jaar een voetnoot in de muziekgeschiedenis zal zijn.The Beatles bvb gaan inmiddels al meer dan 60 jaar mee.