ANP
Volledig scherm
© ANP

Måneskin kreeg berichtje van Miley Cyrus na hun winst op het Songfestival

MuziekDe winst van Måneskin op het Songfestival ging niet onopgemerkt voorbij. Na hun overwinning kreeg de Italiaanse muziekgroep berichtjes van enkele grote namen uit de muziekwereld zoals bijvoorbeeld zangeres Miley Cyrus en de rockband Franz Ferdinand. 

 1. “Heel wat vragen bij manier waarop Pukkelpop dit heeft aangepakt”: artiesten reageren op afzegging festival
  Play
  Muziek

  “Heel wat vragen bij manier waarop Pukkelpop dit heeft aangepakt”: artiesten reageren op afzegging festival

  Het zat er al even aan te komen, maar nu is het ook officieel: Pukkelpop gaat dit jaar niet door. Te moeilijk om alles geregeld te krijgen met de verplichte coronatesten, laat de organisatie weten. Bij de artiesten die normaal gezien in augustus het beste van zichzelf moesten geven, klinkt vooral verbazing, want zij wisten nog van niets. “We worden eigenlijk al 1,5 jaar keer op keer naar beneden geduwd."
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.