Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Måneskin kondigt nieuwe data van hun tournee aan mét extra tussenstop in België

MuziekMåneskin, de Italiaanse groep die vorig jaar het Songfestival won, heeft nieuwe data voor hun tournee bekendgemaakt. Normaal gezien gingen de Songfestivalwinnaars in het voorjaar van 2022 op pad met hun ‘Loud Kids On Tour’-tournee, maar door de gevolgen van de coronacrisis werden de optredens telkens uitgesteld. Ondertussen maakte de band een reeks nieuwe data bekend. Daarnaast maken ze er met enkele stops in de VS en Canada meteen ook een wereldtournee van.

 1. Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open
  Play
  Muziek

  Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open

  Stromae (37) wist Madison Square Garden volledig in te pakken. De Belgische zanger mocht twee dagen voor zo’n 40.000 mensen optreden in een van de grootste zalen van New York City. Sociale media lopen vol met beelden van aanwezigen die helemaal losgingen op de muziek. Zeker op het nummer ‘Alors on Danse’ kon de zaal zich niet bedwingen, aangezien de hit uit 2010 een gigantische trend is geweest op TikTok.
 2. Taylor Swift reageert voor het eerst op heisa rond ticketverkoop: “Het is ondraaglijk”
  MUZIEK

  Taylor Swift reageert voor het eerst op heisa rond ticketver­koop: “Het is ondraag­lijk”

  Fans van Taylor Swift (32) zijn enorm teleurgesteld in de ticketverkoop van de ‘Eras Tour’. De stormloop op tickets zorgde ervoor dat Ticketmaster meermaals crashte. Na urenlange virtuele wachtrijen gingen er in voorverkoop uiteindelijk 2,4 miljoen tickets voor haar Amerikaanse tournee de deur uit. De openbare verkoop, die vrijdag gepland stond, is daarom afgelast. Swift reageert voor het eerst op de heisa. “Het is ondraaglijk om zulke fouten te zien gebeuren, zonder dat ik het kan oplossen.”