Damiano David.
Volledig scherm
Damiano David. © Vanstockstraeten

Måneskin doet festivalbezoekers in zwijm vallen: “Werchter, jullie kunnen me krijgen”

MuziekDe derde festivaldag was amper drie uur ver of het publiek werd al getrakteerd op een eerste muzikaal orgasme. De rockers van Måneskin palmden zonder veel moeite het terrein in, met dank aan veel Italiaanse flair, een streepje bloot en ijzersterke songs. “Werchter, ik heb een zinnetje Nederlands geleerd: je kunt me krijgen.”

2 reacties

 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Trekt totaal op niks heel die Italiaanse hype.
 • Lucas Vissers

  1 maand geleden
  Prachtig voorbeeld voor onze jeugd !
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Waarom Tomorrowland ook na twee jaar zonder editie het allermafste en beste festival ter wereld is gebleven
  Tomorrowland
  15

  Waarom Tomorrow­land ook na twee jaar zonder editie het allermaf­ste en beste festival ter wereld is gebleven

  Geen virus dat Tomorrowland klein krijgt. Wat een waanzinnig feest om na drie digitale edities opnieuw het enige echte festival te mogen beleven. Gelukszoekers vanover de hele wereld constateerden drie weekends lang dat er in de Rupelputten onder De Schorre al lang geen klei meer zit, maar puur goud. Als enkele uitstekende andere (Belgische) festivals Champions League spelen, dan vertoeft Tomorrowland in een zelf opgerichte supercompetitie. Op eenzaam hoog niveau. Hoe het team van TML corona het hoofd bood en er in 2022 simpelweg nog maffer en grandiozer op is geworden.