Stromae (Paul Van Haver)
Volledig scherm
Stromae (Paul Van Haver) © © Pigi Cipelli

Maakt Stromae na zes jaar een comeback?

MuziekZes jaar lang was het vrijwel muisstil rond Stromae - op muzikaal vlak dan. Maar Paul Van Haver (36), zoals de muzikant echt heet, zou in de herfst een nieuw album uitbrengen, gevolgd door een tournee. Dat schrijft Paris Match. 

13 reacties

 • Anthony Vandooren

  1 jaar geleden
  Nee aub nee.. Compleet overroepen medicore muziek maker
 • lieve rigo

  1 jaar geleden
  Blij te vernemen dat hij terugkomt.
 • Valentijn Jacobs

  1 jaar geleden
  Zal zeker een comeback maken, als hij alle dagen in de gazet staat en iedere dag op TV mag komen, niet vergeten het zijn de media die onze artiesten maken, de rest is bijzaak.
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Hoeft echt niet voor mij, ik zit daar niet op te wachten.
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Ok hij heeft een paar goede liedjes gehad, maar om nu over een wereldster te praten die een "come back" gaat maken, is er toch over.
 1. Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”
  Play
  Showbits

  Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”

  Wanneer ze gaan trouwen, verklappen ze nog niet. Suzan toont wel vol trots haar verlovingsring die ze van Freek kreeg. Hij ging op z’n knieën tijdens een concert van Coldplay in Berlijn. “Ik was al een tijdje van plan om haar ten huwelijk te vragen en dat leek mij het juiste moment, tijdens een optreden van onze favoriete band”, vertelt Freek. De twee deelden de beelden op hun sociale media. En ze tonen nog meer privébeelden, namelijk een vakantievideo van hun reis in Italië. Daarmee hebben ze de videoclip samengesteld van hun nieuwe single ‘Kwijt’. Bekijk de beelden hier al in een nieuwe Showbits.