Luc Steeno
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Steeno © Kristof Ghyselinck

Luc Steeno gaat de strijd aan met de coronakilo’s: “Geïnspireerd door Conner Rousseau”

Muziek“De moed zakt me wel eens in de schoenen, als ik eerlijk ben.” Voor Luc Steeno (57) heeft de coronacrisis nu echt wel lang genoeg geduurd. “Ik sta al dertig jaar in het vak en zo rustig als dit jaar is het nog nooit geweest.” Daar komt nog eens bij dat hij niet meer blij was met wat hij in de spiegel zag. “De coronakilo’s stapelden zich op”, zucht Luc. “Gelukkig heb ik me herpakt.”

 1. Ook onze BV’s zijn fan van intermittent fasting: “17 kilo kwijt en ik voel me herboren”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ook onze BV’s zijn fan van intermit­tent fasting: “17 kilo kwijt en ik voel me herboren”

  Intermittent fasting, je hebt er ongetwijfeld al van gehoord. Je mag eten wat je wil, je valt vanzelf af, je krijgt er een energieboost van én je voelt je beter dan ooit. Klinkt te mooi om waar te zijn? Heel wat sterren als Beyoncé, Nicole Kidman en Vanessa Hudgens zijn overtuigd, maar ook bij onze BV’s zijn heel wat fans te vinden. Onder meer Pieter Loridon (47), Louis Talpe (39) en Martine Prenen (56) zijn fan. “Zonder dat ik het wist, ben ik 35 jaar suikerverslaafd geweest”, klinkt het bij hen.
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 3. Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-nummer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”
  Showbizz

  Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-num­mer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”

  Ze is populair dankzij de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’, en nu scheert ze ook hoge toppen samen met Regi. Met hem bracht Camille Dhont (19) recent een gevoelig nummer in de ‘Liefde voor Muziek’-special naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Met ‘Vechter’ bezorgde Camille kijkers kippenvel, en niet in het minst Regi zélf. Het meest emotionele tv-moment van z’n leven, zo noemt hij het.
 1. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"

 2. Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijkste van alle beren"
  Play

  Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijk­ste van alle beren"