Luc Steeno
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Steeno © Kristof Ghyselinck

Luc Steeno gaat de strijd aan met de coronakilo’s: “Geïnspireerd door Conner Rousseau”

Muziek“De moed zakt me wel eens in de schoenen, als ik eerlijk ben.” Voor Luc Steeno (57) heeft de coronacrisis nu echt wel lang genoeg geduurd. “Ik sta al dertig jaar in het vak en zo rustig als dit jaar is het nog nooit geweest.” Daar komt nog eens bij dat hij niet meer blij was met wat hij in de spiegel zag. “De coronakilo’s stapelden zich op”, zucht Luc. “Gelukkig heb ik me herpakt.”

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Ook onze BV’s zijn fan van intermittent fasting: “17 kilo kwijt en ik voel me herboren”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ook onze BV’s zijn fan van intermit­tent fasting: “17 kilo kwijt en ik voel me herboren”

  Intermittent fasting, je hebt er ongetwijfeld al van gehoord. Je mag eten wat je wil, je valt vanzelf af, je krijgt er een energieboost van én je voelt je beter dan ooit. Klinkt te mooi om waar te zijn? Heel wat sterren als Beyoncé, Nicole Kidman en Vanessa Hudgens zijn overtuigd, maar ook bij onze BV’s zijn heel wat fans te vinden. Onder meer Pieter Loridon (47), Louis Talpe (39) en Martine Prenen (56) zijn fan. “Zonder dat ik het wist, ben ik 35 jaar suikerverslaafd geweest”, klinkt het bij hen.
 1. Erik Van Looy stelt de jongste kandidaat voor: Alina 'De Mol' Churikova
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy stelt de jongste kandidaat voor: Alina 'De Mol' Churikova

 2. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'