Luc Steeno
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Steeno © Kristof Ghyselinck

Luc Steeno gaat de strijd aan met de coronakilo’s: “Geïnspireerd door Conner Rousseau”

Muziek“De moed zakt me wel eens in de schoenen, als ik eerlijk ben.” Voor Luc Steeno (57) heeft de coronacrisis nu echt wel lang genoeg geduurd. “Ik sta al dertig jaar in het vak en zo rustig als dit jaar is het nog nooit geweest.” Daar komt nog eens bij dat hij niet meer blij was met wat hij in de spiegel zag. “De coronakilo’s stapelden zich op”, zucht Luc. “Gelukkig heb ik me herpakt.”

  1. Zanger die ook Trumps steroïden kreeg: “Ik begrijp zijn euforische Chuck Norris-gevoel, maar het is vals: dit is een drug”

    Zanger die ook Trumps steroïden kreeg: “Ik begrijp zijn euforische Chuck Nor­ris-ge­voel, maar het is vals: dit is een drug”

    “Ik voelde mij beter dan twintig jaar geleden”, zegt de Amerikaanse zanger Andrew Leahey, die bewust de woorden van Trump in de mond neemt. Leahey kreeg jaren geleden, net als de president, dexamethason toegediend. Hij weet uit eigen ervaring hoe euforisch en onoverwinnelijk het medicijn hem maakte. “Het was een mirakelmiddel, maar het gaf een vals gevoel van kracht. Het was een steroïde, een drug.”