Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lost Frequencies als eerste Belgische solo-artiest in Top 50 van Spotify Global

MuziekIn 2014 brak Felix De Laet (27) door als Lost Frequencies met zijn debuutsingle ‘Are You With Me’. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Met zijn nieuwste single ‘Where Are You Now’ scoort hij nu ook internationaal. Het nummer staat sinds dit weekend namelijk in de Top 50 van Spotify Global. Daarmee scoort Lost Frequencies niet alleen een wereldwijde hit, maar ook een primeur voor een Belgische solo-artiest. 

 1. Emotioneel moment op Night of the Proms: John Miles Jr. draagt ‘Music’ op aan overleden vader
  Play
  Muziek

  Emotioneel moment op Night of the Proms: John Miles Jr. draagt ‘Music’ op aan overleden vader

  Misschien wel het momentje van ‘Night Of The Proms. “John Miles heeft ons een cadeautje nagelaten", aldus Bart Peeters. ‘Music’, misschien wel het anthem van de Proms. En vanavond speelt zijn zoon het voor ons. “Ik zou het erg vinden mochten jullie meezingen”, aldus John Miles Jr achter de legendarische piano van zijn vader. “Voel jullie vrij om in te vallen.” Daarmee wachtte het Sportpaleis tot de laatste strofe, maar toen wel voluit. Voor een eerste keer iedereen recht op de banken en een achteraf een groot postuum applaus. “Ik weet niet of ik dit elk jaar ga doen”, sprak john Jr vooraf. Papa Miles zou het waarschijnlijk geen slecht idee vinden.
 2. Voor de allereerste keer ooit: Julia en Marthe treden op als K2
  Play
  Showbizz

  Voor de allereer­ste keer ooit: Julia en Marthe treden op als K2

  Het is eens wat anders. Voor de eerste keer ooit zagen fans K3 optreden als K2. Julia en Marthe stonden alleen op het podium tijdens het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden in Nederland. Normaal hebben ze Diede om mee op het podium te staan, maar zij vervangt Hanne alleen maar tijdens de Nederlandse zaalshows. Voor fans was het een raar zicht om K3 zo op het podium te zien staan, maar toch hebben de aanwezigen genoten van het optreden.