REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Lorde lijkt nieuwe single ‘gepikt’ te hebben van George Michael, maar zijn familie vindt dat prima

MuziekDe Nieuw-Zeelandse hitzangeres Lorde (24) bracht onlangs haar eerste single in vier jaar uit en het lijkt erop dat ze in de tussentijd vaak naar George Michael heeft geluisterd. Het nummer ‘Solar Power’ klinkt volgens vele luisteraars zo sterk als zijn hit ‘Freedom! ’90', dat er een rechtszaak moet volgen. Maar niets is minder waar, zo blijkt. Michaels nabestaanden vinden het vooral een eer.

 1. Nick uit ‘Big Brother’ wil hitlijsten beklimmen als Ronnie Retro: “Ooit wil ik samenwerken met Willy Sommers en Bart Peeters”
  Muziek
  1

  Nick uit ‘Big Brother’ wil hitlijsten beklimmen als Ronnie Retro: “Ooit wil ik samenwer­ken met Willy Sommers en Bart Peeters”

  Hij liet tijdens zijn deelname aan ‘Big Brother’ z’n medekandidaten al kennismaken met z’n alter ego Ronny Retro, maar tegenwoordig beleeft het typetje van verliezend finalist Nick Kraft hoogdagen. Ronny en z’n single ‘Zuipte Wa Teveel’ doen het immers verrassend goed in de Vlaamse Ultratop. “En dan zeggen dat dit allemaal een uit de hand gelopen grap is.”
 2. Reacties op annulatie Pukkelpop 2021: van “zeer verstandige beslissing” tot “bandieten”
  Hasselt - UPDATE
  28

  Reacties op annulatie Pukkelpop 2021: van “zeer verstandi­ge beslissing” tot “bandieten”

  Onnodig te zeggen dat de annulatie van Pukkelpop 2021 veel reacties uitlokt. Bij jongeren overheerst teleurstelling en boosheid. “Op een bepaald moment bots je op limieten”, reageert Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). UGent-rector Rik Van de Walle spreekt “van een zeer verstandige beslissing.” Econoom Geert Noels is van mening dat het festival “perfect veilig” te organiseren was, hij pleit ervoor jongeren perspectief te geven.