AFP
Volledig scherm
© AFP

Lorde geeft teken van leven: “Er komt nieuwe muziek aan”

MuziekFans van Lorde (23) hebben goede hoop dat haar derde studioalbum er binnenkort aankomt. De Nieuw-Zeelandse zangeres is namelijk weer aan het werk in de studio, zo schreef ze in een nieuwsbrief aan haar fans.

1 reactie

 • Stijn Vandamme

  3 jaar geleden
  Randy Marsh blijft verbazen
 1. Geen vrouwelijke genomineerde voor ‘Beste artiest’ bij de Brit Awards: “Genderneutraal betekent helaas dat mannen de standaard zijn”
  Muziek
  4

  Geen vrouwelij­ke genomineer­de voor ‘Beste artiest’ bij de Brit Awards: “Genderneu­traal betekent helaas dat mannen de standaard zijn”

  Harry Styles, George Ezra en Fred Again. Het zijn drie van de vijf genomineerden ‘Beste artiesten’ voor de Brit Awards. Opvallend: er staat geen enkele vrouw op die lijst. En dat kan op heel wat kritiek rekenen, zeker nadat de awards vorig jaar genderneutraal werden gedoopt. “Er bestaat een aparte categorie voor vrouwen, anders zouden ze vergeten worden.”
 2. “Ik zal dat nummer nóóit meer spelen”: deze sterren schamen zich dood om hun eigen wereldhits
  PREMIUM
  Muziek

  “Ik zal dat nummer nóóit meer spelen”: deze sterren schamen zich dood om hun eigen wereldhits

  Straffe bekentenis van zangeres Tones and I (28). In een interview met radiozender ‘Nova FM’ gaf de Australische toe dat ze zich schaamt voor haar grootste hit: ‘Dance Monkey’. Nochtans het nummer waarmee Tones and I van arme straatartieste tot popfenomeen ging en wereldwijd doorbrak. Maar zij is lang niet de enige ster met diepe spijt of schaamte over hun werk. Een overzicht.
 3. INTERVIEW. Pommelien Thijs (21) na haar triomf op de MIA’s: “Rolmodel zijn voor meisjes: dat is mooi”
  PREMIUM
  3

  INTERVIEW. Pommelien Thijs (21) na haar triomf op de MIA’s: “Rolmodel zijn voor meisjes: dat is mooi”

  Ze dartelt door de showbizz alsof ze nooit iets anders deed en onderweg plukt ze de mooiste bloemen. Drie MIA’s, twee Gouden K’s. En dat op haar prille 21ste. Het gaat loeihard voor Pommelien Thijs. “Ik denk nog altijd dat niemand mij kent. Wie ligt er nou wakker van dat ik op meisjes val, redeneerde ik. Dat was een misrekening. Plots voelde ik dat ik wél een verschil kon maken voor sommige mensen.”