Lisa del Bo
Volledig scherm
Lisa del Bo © Thijbo

Lisa del Bo geeft 5 unieke kerkconcerten: "Maar wees gerust, ik heb geen behoefte om te bekeren"

MuziekLisa del Bo (57) kijkt reikhalzend uit naar het najaar, want dan wordt haar droom eindelijk werkelijkheid. Vanaf oktober legt ze zich vol overgave toe op een uniek zijproject in haar carrière. De zangeres geeft vijf unieke kerkconcerten, getiteld 'Lisa gelooft'.

4 reacties

 • Jef Lois

  4 jaar geleden
  Als je overal anders uit getelt bent probeer je het san zo maar maar ook dat zal eindigen mevr en dan? Doppen? Voor de rest zit je al geruime tijd in de vergeethoek.
 • Hans Plas

  4 jaar geleden
  Mooie vrouw!
 • Patrick Rasschaert

  4 jaar geleden
  @Ferdinand Peeters iedereen doet toch wat hij wil of niet soms. Als je haar niet persoonlijk kent moet je ook geen oordeel vellen of ben je zelf zo hypocriet?
 • Ferdinand Peeters

  4 jaar geleden
  Wel dit gaat boven mijn verstand ,hoe hypocriet kunt ge zijn
 1. ‘Goeiemorgen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”
  Play
  Muziek

  ‘Goeiemor­gen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”

  Het nummer ‘Goeiemorgen, morgen’, de Belgische Eurovisiesongfestivalinzending uit 1971, is in Vlaanderen en omstreken een geweldige hit die heel wat mensen kunnen meezingen. Maar niet alleen hier, zo blijkt. Want in Oekraïne is het liedje momenteel ook immens populair. “Goeiemorgen heeft hier een andere betekenis”, vertellen enkele Oekraïners aan NOS.
 2. Voor de allereerste keer ooit: Julia en Marthe treden op als K2
  Play
  Showbizz

  Voor de allereer­ste keer ooit: Julia en Marthe treden op als K2

  Het is eens wat anders. Voor de eerste keer ooit zagen fans K3 optreden als K2. Julia en Marthe stonden alleen op het podium tijdens het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden in Nederland. Normaal hebben ze Diede om mee op het podium te staan, maar zij vervangt Hanne alleen maar tijdens de Nederlandse zaalshows. Voor fans was het een raar zicht om K3 zo op het podium te zien staan, maar toch hebben de aanwezigen genoten van het optreden.
 1. “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukkige Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop
  Play

  “Tot vanmiddag lag ik ziek in bed”: dolgelukki­ge Metejoor wint ‘Hit van het jaar Nationaal’ tijdens Q-Pop

  Een griepje hield hem ei zo na thuis. Gelukkig besliste Metejoor toch af te zakken naar Q-pop, waar hij garant stond voor een dubbele triomf. Zo brulde een uitzinnig Sportpaleis niet alleen al z’n hits mee, maar schreef hij ook de allereerste Qmusic-award voor ‘Hit van het jaar Nationaal’ op z’n naam. “Ik kan het écht niet geloven”, klonk het na afloop.
 2. Anneleen en Dami van Spring waren een jaar een koppel: “Maar jammer genoeg is het contact helemaal verwaterd”
  Play
  Showbits

  Anneleen en Dami van Spring waren een jaar een koppel: “Maar jammer genoeg is het contact helemaal verwaterd”

  Nog het hele weekend kunnen de iets oudere Studio 100-fans voor puur jeugdsentiment terecht op de ‘Rewind Party’ in het Sportpaleis. Nu echt voor de laatste keer ook met een reünie van Spring. Of toch met drie van de vier bandleden. Anneleen Liégeois koos voor een leven buiten de schijnwerpers en woont nu in Portugal, zoals we gisteren onthulden. “Anneleen is altijd anders geweest, we hadden het haar gegund om nu nog eens mee te profiteren van het succes”, vertelt Jelle backstage. En er wordt ook onthuld wie van de bandleden een relatie hadden. Bekijk het in een nieuwe Showbits.