Volledig scherm
© Lights for Live

‘Lights for Live’ verkoopt het Sportpaleis volledig uit

MuziekHet initiatief ‘Lights for Live’ werd een maand geleden opgestart om geld in te zamelen voor de livemuzieksector. Iets wat trouwens zeer goed gelukt is. Het Sportpaleis in Antwerpen is virtueel volledig uitverkocht en de actie leverde in totaal ook meer dan 50.000 euro op.

 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. “Een absolute ramp”: houden Belgische artiesten het eigenlijk nog vol na een horrorjaar?
  PREMIUM
  Muziek

  “Een absolute ramp”: houden Belgische artiesten het eigenlijk nog vol na een horrorjaar?

  Het is de Week van de Belgische muziek. Een steuntje in de rug voor de Belgische muziekscène, nadat corona een handvol dolken in het hart van diezelfde cultuurwereld plantte. Maar van optredens, laat staan festivals is er nog steeds nauwelijks sprake. Houden muzikanten en hun entourage dat eigenlijk nog vol? “Ze krijgen nu een werkloosheidsuitkering van zo’n 800 euro netto per maand, maar de meesten kunnen het niet opbrengen om de complexe administratie op orde te houden.”
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'