Noel en Liam Gallagher tijdens de gloriejaren van Oasis.
Volledig scherm
Noel en Liam Gallagher tijdens de gloriejaren van Oasis. © Redferns

Liam Gallagher lijkt reünie Oasis te bevestigen: “Het gaat gebeuren”

MuziekTwitter staat in rep en roer nadat voormalig Oasis-frontman Liam Gallagher lijkt te bevestigen dat er een reünie van de band komt. Toen een jonge fan op Twitter smeekte om een terugkeer van de muziekgroep, was de 48-jarige zanger duidelijk: "Het gaat gebeuren." Maar of de comeback er ook echt komt, hangt natuurlijk af van broer Noel (53). Die heeft namelijk nog niet gereageerd op het nieuws. 

0 reacties

 1. Gabriel Ríos draagt nieuwe plaat op aan demente vader: "De situatie kan nog jaren aanslepen, maar eigenlijk is hij al weg”
  PREMIUM
  Muziek

  Gabriel Ríos draagt nieuwe plaat op aan demente vader: "De situatie kan nog jaren aanslepen, maar eigenlijk is hij al weg”

  We zijn intussen zeven jaar na zijn monsterhit ‘Gold’, en dat was ook zijn laatste album. Maar vandaag is Gabriel Ríos (42) terug. De dementie van zijn papa deed hem diep graven in zijn jeugd, met als resultaat: ‘Flore’, een eerste latinplaat. Geen happy zomerdansjes à la Daddy Yankee, maar donkere en diepe nummers. Over een man met verdriet, die toe is aan gemoedsrust en ver weg staat van het ‘latino hunk’-imago’ van weleer. “Ik ben me bewust van hoe ik eruit zie, maar ik trek het mij niet meer aan als mensen om die reden naar me komen kijken.”
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'