Noel en Liam Gallagher tijdens de gloriejaren van Oasis.
Volledig scherm
Noel en Liam Gallagher tijdens de gloriejaren van Oasis. © Redferns

Liam Gallagher lijkt reünie Oasis te bevestigen: “Het gaat gebeuren”

MuziekTwitter staat in rep en roer nadat voormalig Oasis-frontman Liam Gallagher lijkt te bevestigen dat er een reünie van de band komt. Toen een jonge fan op Twitter smeekte om een terugkeer van de muziekgroep, was de 48-jarige zanger duidelijk: "Het gaat gebeuren." Maar of de comeback er ook echt komt, hangt natuurlijk af van broer Noel (53). Die heeft namelijk nog niet gereageerd op het nieuws. 

0 reacties

 1. Van ‘Junior Eurosong’ tot ‘I want to see you naked’: Jasper Publie doorbreekt taboes met nieuw nummer ‘Black’
  MUZIEK

  Van ‘Junior Eurosong’ tot ‘I want to see you naked’: Jasper Publie doorbreekt taboes met nieuw nummer ‘Black’

  De naam Jasper Publie zegt u misschien niet meteen iets, maar ‘Bandits’ of ‘Junior Eurosong’ zullen sowieso een belletje doen rinkelen. Het ooit zo schattige zangertje dat ons land wou vertegenwoordigen tijdens het Songfestival danst nu in bloot bovenlijf in de videoclip van zijn single ‘Black’. Daarin zingt Jasper onder de artiestennaam JEPP over je eigen identiteit durven tonen. “Ik studeer muziek, heb een relatie met een man, dat past zogezegd niet in het typische plaatje.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!