Lewis Capaldi
Volledig scherm
Lewis Capaldi © Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi bezong de liefde tussen de metalheads: “Wel, dit is ongebruikelijk”

MuziekVreemde eend in de bijt was vandaag zonder twijfel: Lewis Capaldi. Tussen headliners als Sum 41, Greta Van Fleet en Metallica was hij vandaag zowaar de enige ‘niet-rocker’ op het hoofdpodium van Werchter. Geen erg, zo dacht hij. “Jullie zien mij normaal niet spelen. Als je deze set goed vond, vertel het dan aan iedereen die je kent. Zo niet, hou het dan fucking voor jezelf." 

0 reacties

 1. Frank Verstraeten brengt Zillion naar Sportpaleis: “Terug naar de club uit 1997”
  Muziek
  21

  Frank Verstrae­ten brengt Zillion naar Sportpa­leis: “Terug naar de club uit 1997”

  Hij zou geruisloos weer in de anonimiteit verdwijnen, maar niets blijkt minder waar. Na de succesvolle Zillion-feestjes in de Waagnatie en de hopeloos uitverkochte ‘PROJEXXX’-party in Gent, keert de legendarische danstempel terug naar z’n roots. Op 10 februari strijkt het nieuwe feestconcept van Verstraeten neer in het Antwerpse Sportpaleis. “Die avond zal Zillion pas écht herrijzen”, klinkt het.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.