Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

‘Leef!’ wordt ‘VIVE!’: nu ook Spaanse versie van grootste hit André Hazes

MuziekDe monsterhit ‘Leef!’ van de Nederlandse zanger André Hazes (28), zal voortaan ook in het Spaans weerklinken. Want de 27-jarige zanger John Paul Chacon heeft het nummer in een nieuw jasje gestoken. Zijn versie van het liedje heet ‘VIVE!’

0 reacties

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Urbanus pakt uit met nieuwe plaat: “Ik lach graag met ‘woke’, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”
  Play
  Showbits
  6

  Urbanus pakt uit met nieuwe plaat: “Ik lach graag met ‘woke’, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”

  Urbanus stond opnieuw op het podium van comedy café The Joker in Antwerpen. Niet voor een zaalshow of try-out, wél om zijn nieuwste plaat voor te stellen: ‘In Roer en Rep’. Een plaat die de draak steekt met hedendaagse topics als influencers en de woke-generatie. “Ik lach graag met alles, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”, aldus de zanger. Showbits-reporter Senne kon hem strikken voor een interview na de albumvoorstelling.
 3. Axelle Red haalt Kerstmis in huis met nieuw album: “Ik vind alles geweldig aan kerst, het chique én de kitsch”
  Muziek

  Axelle Red haalt Kerstmis in huis met nieuw album: “Ik vind alles geweldig aan kerst, het chique én de kitsch”

  Axelle Red (54) gooit het over een andere boeg. Eerder dit jaar gaf ze al een voorsmaakje met haar nieuwe versie van ‘Santa Claus is Coming To Town', maar op 4 november pakt ze uit met een volledig kerstalbum ‘Axelle Red - The Christmas Album’. Vervolgens gaat ze op tournee in december. “Het wordt een feest van herkenning, vreugde én ontroering", klinkt het.