Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

Laura Tesoro kan eindelijk debuutalbum voorstellen: “De lockdown was geen relatietest voor Jordan en mij”

MuziekZe presenteert ‘Belgium’s Got Talent’, schitterde in ‘The Best Of’ en quizt binnenkort mee in ‘De Slimste Mens’. Met al dat televisiewerk zou je soms vergeten dat duizendpoot Laura Tesoro (25) ook nog zangeres is. Hoewel haar debuutalbum ‘Limits’ al twee jaar uit is, kan ze volgende week ein-de-lijk met haar tour starten, na drie keer uitstel. En niet alleen de trouwe fans, maar ook haar familie en vriend staan op de eerste rij om te supporteren. “Mijn vriend Jordan hoort alle nummers als eerste.”

3 reacties

 • kris deka

  1 maand geleden
  Een goede relatie heeft geen test nodig.
 • nico de visser

  1 maand geleden
  Proficiat maar ik heb geen nood aan sprookverhaaltjes.
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Zonder Wauters was er van dit niemendalletje geen sprake…
 1. Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantastisch zullen zijn”
  Muziek
  16

  Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantas­tisch zullen zijn”

  “We willen dansen en niet zitten, want wij hebben tickets gekocht voor een fuif.” Meer dan drieduizend tickethouders van de Rewind Party’s hebben al een petitie ondertekend, in de hoop dat Studio 100 de concerten dit weekend in het Sportpaleis uitstelt. “Maar dat gaan we niet doen”, reageert CEO Anja Van Mensel. “We begrijpen de teleurstelling, maar zo’n productie last minute verplaatsen lukt planningsgewijs niet. De show wordt al zittend niet minder goed, hé. Integendeel.”