Laura Tesoro en Loïc Nottet
Volledig scherm
Laura Tesoro en Loïc Nottet © Gregory Van Gansen / Photo News

Laura Tesoro en Loïc Nottet brengen duet uit

MuziekOp 6 november brengt Laura Tesoro (24) een nieuwe single uit: ‘Strangers’. Het wordt een duet met niemand minder dan Loïc Nottet (24). Dat maakte de zangeres zelf bekend op Instagram. 

0 reacties

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Achter de schermen bij 'Radio Regi' op Qmusic: “Nog maar één keer ruzie gemaakt”
  Showbizz

  Pompende beats en liters champagne, ga mee achter de schermen bij 'Radio Regi' op Qmusic: "Ik hoop deze knotsgekke show nog jaren te mogen presente­ren"

  Elke zaterdagavond bouwt Regi samen met Emma een feestje in de Q-studio. Showbits-reporter Jarne ging eens kijken hoe het wekelijkse ritueel aan champagne spuiten daar nu precies in zijn werk gaat. Dit keer was de eer aan niemand minder dan de Nederlandse zangeres Davina Michelle. Volg alles mee achter de schermen in deze nieuwe Showbits-video!
 3. Paul McCartney schrijft geschiedenis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbury: “Het voelt zo goed om hier te staan”
  Muziek

  Paul McCartney schrijft geschiede­nis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbu­ry: “Het voelt zo goed om hier te staan”

  De 80-jarige Paul McCartney heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven. De Britse zanger stond namelijk als oudste headliner ooit op het Britse festival Glastonbury. De set van de voormalige Beatles-zanger stelde overigens niet teleur. Zo zong McCartney niet alleen een virtueel duet met de overleden John Lennon. De wereldberoemde artiest had voor de gelegenheid ook nog twee special guests met zich meegebracht.