The Masked Singer - finale - koningin - Sandra Kim
Volledig scherm
The Masked Singer - finale - koningin - Sandra Kim © VTM

‘Koningin’ Sandra Kim pakt meteen uit met nieuwe single: beluister hier het nummer

MuziekTV-kijkend Vlaanderen zat vrijdagavond massaal aan de buis gekluisterd voor de ontknoping van ‘The Masked Singer’ op VTM. Koningin werd de grote winnaar en dat bleek niemand minder dan Sandra Kim te zijn. “Niemand zag het, maar toen mijn naam viel heb ik gehuild onder het masker”, zegt ze. “I did it! Ik ben super fier dat ik deze ervaring op mijn cv en in mijn biografie kan schrijven.” Haar cv wordt hoe dan ook een beetje langer, want Sandra lanceerde net een nieuw nummer. 

9 reacties

 • Eric Raes

  11 maanden geleden
  Deze dame kan zeker het sportpaleis vullen met zo een stem, een verdiende winnares, maar ook chapeau voor de andere kandidaten
 • Eric Raes

  11 maanden geleden
  Verdiende winnares! Maar aub neem Karen Damen uit de jury?
 • David Straus

  11 maanden geleden
  Fantastische zangeres!Maar dit is veel te clean, veel te braaf. Ik ben er zeker van dat ze dit veel rauwer en krachtiger kan brengen, ze heeft er zeker de stem en het temperament voor. Naar mijn mening te over-producet.Hopelijk kan ze haar duivels loslaten als ze dit live brengt.
 • Ludo Mees

  11 maanden geleden
  Hoop echt voor haar dat dit een nieuwe start mag zijn. Kan feitelijk niet anders met zo een stem. In het sportpaleis zal ik er zeker bijzijn om deze super dame te kunnen aanhoren.
 • Tom Rosseels

  11 maanden geleden
  Spijtig, gemiste kans.... Blijft nog steeds het oude nummer! Refrein blijft behouden, net waar we Sandra Kim willen horen...
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. INTERVIEW. Sandra Kim is dé Koningin van ‘The Masked Singer’: “Als ik op een dag een heel Sportpaleis kan vullen, waarom niet?”
  PREMIUM
  TV

  INTERVIEW. Sandra Kim is dé Koningin van ‘The Masked Singer’: “Als ik op een dag een heel Sportpa­leis kan vullen, waarom niet?”

  “Een nieuwe start? Zo voelt het niet: ik ben nooit weggeweest uit de muziek”, zegt Sandra Kim (48) met overtuiging. Maar toch: in The Masked Singer heeft ze, verborgen onder het glitterpak van Koningin, eindelijk kunnen tonen dat ze véél meer is dan het meisje van het Eurovisiesongfestival. “Ik heb er vrede mee: als de mensen J’Aime La Vie willen horen, zing ik dat. Ik hoéf niet in de spotlights te staan. Maar als ik op dag een heel Sportpaleis kan vullen, waarom niet?”