Day One in 2014
Volledig scherm
Day One in 2014

Kate Ryan schept eindelijk duidelijkheid over Songfestival-mysterie: “Ik was de zangeres van Day One”

MuziekWie in 2014 naar de preselectie voor het Songfestival keek, herinnert zich waarschijnlijk de mysterieuze groep Day One nog. Wie de muzikanten waren, werd met maskers vakkundig verborgen. De naam van Kate Ryan (39) deed lange tijd de ronde, maar zij ontkende steeds. Tot nu. Op Instagram en Qmusic heeft ze toegegeven dat zij de zangeres was van de groep. 

1 reactie

 • Peter De Baets

  3 jaar geleden
  Die groep zegt me niets, maar als het Kate Ryan was zou ze toch meteen door de mand vallen, het mens beweegt als een houten klaas op een podium en zingen is ook al niet haar sterkste kant.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Lewis Capaldi legt concert stil door vechtersbazen: “Vreemd nummer om op te vechten”
  Play
  Muziek

  Lewis Capaldi legt concert stil door vechtersba­zen: “Vreemd nummer om op te vechten”

  Het concert van Lewis Capaldi (26) in Manchester in het Verenigd Koninkrijk werd abrupt verstoord door vechtersbazen tijdens het nummer ‘Hold Me While You Wait’. Zij beslisten om tussen het publiek op het middenplein een gevecht te starten. De zanger merkte het al snel op en liet het concert meteen stilleggen, zodat security het probleem kon oplossen. “Een raar nummer om op te beginnen vechten”, zei Capaldi terwijl hij de vechters uitlachte. Wanneer de spelbrekers uit het publiek werden gehaald, hervatte Lewis het optreden.