Kamiel Spiessens
Volledig scherm
Kamiel Spiessens © Florian Van Eenoo/Photo News

Kamiel Spiessens lanceert na 25 jaar nieuwe single: “We moeten spijbelen voor het klimaat”

MuziekKamiel Spiessens, het bekende typetje van komiek Chris Van den Durpel (61), is helemaal terug. Hij lanceerde een gloednieuwe song: ‘Spiessens Spijbelt’, gelijknamig met zijn aankomende theatertour. Hij liet het nummer in primeur horen bij ‘Radio 2 Zomerhit’ in Blankenberge.

4 reacties

 • bob jansens

  1 maand geleden
  als de recente hitte golf iets aantoont dan is heet net dat we niets moeten doen tegen de klimaatopwarming (wegens impact van een land als België is veel te klein), maar dat we ons moeten wapenen tegen de gevolgen van de klimaatopwarming
 • Pol Van Gils

  2 maanden geleden
  Ik was blij toen ik dit hoorde dat Kamiel terug komt, maar na dit artikel te lezen heeft hij afgedaan en ga ik niet. Ik had zo gehoopt om nog eens goed te kunnen lachen in deze tijden maar als Kamiel enkel terug komt om op een grappige manier over het klimaat te komen prediken hoeft het voor mij niet meer. spijtig!
 • Peter Vanrenterghem

  2 maanden geleden
  Spijbelen lost niets op, beter voldoende leren om later wel een degelijke minister te worden.
 • freddy vandersmissen

  2 maanden geleden
  Geef me toch maar de Spiessens van vroeger hoor .
 1. INTERVIEW. Sam Ryder, dé revelatie van het Songfestival: “Een carrièreplan heb ik niet. Waarom zou ik?”
  Muziek

  INTERVIEW. Sam Ryder, dé revelatie van het Songfesti­val: “Een carrière­plan heb ik niet. Waarom zou ik?”

  Tweede op het Songfestival, maar volgens velen de échte winnaar: Sam Ryder. De Britse zanger moest de duimen leggen voor Oekraïne, maar zonder de oorlog had z’n popsong ‘Space Man’ weleens de bovenhand kunnen halen. En dus kon Sam - na de eerdere passage van Kalush Orchestra - zondagavond niet ontbreken op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. “Ik sta hier dankzij Britney Spears, godbetert.”