Kamiel Spiessens
Volledig scherm
Kamiel Spiessens © Florian Van Eenoo/Photo News

Kamiel Spiessens lanceert na 25 jaar nieuwe single: “We moeten spijbelen voor het klimaat”

MuziekKamiel Spiessens, het bekende typetje van komiek Chris Van den Durpel (61), is helemaal terug. Hij lanceerde een gloednieuwe song: ‘Spiessens Spijbelt’, gelijknamig met zijn aankomende theatertour. Hij liet het nummer in primeur horen bij ‘Radio 2 Zomerhit’ in Blankenberge.

4 reacties

 • bob jansens

  4 maanden geleden
  als de recente hitte golf iets aantoont dan is heet net dat we niets moeten doen tegen de klimaatopwarming (wegens impact van een land als België is veel te klein), maar dat we ons moeten wapenen tegen de gevolgen van de klimaatopwarming
 • Pol Van Gils

  4 maanden geleden
  Ik was blij toen ik dit hoorde dat Kamiel terug komt, maar na dit artikel te lezen heeft hij afgedaan en ga ik niet. Ik had zo gehoopt om nog eens goed te kunnen lachen in deze tijden maar als Kamiel enkel terug komt om op een grappige manier over het klimaat te komen prediken hoeft het voor mij niet meer. spijtig!
 • Peter Vanrenterghem

  4 maanden geleden
  Spijbelen lost niets op, beter voldoende leren om later wel een degelijke minister te worden.
 • freddy vandersmissen

  4 maanden geleden
  Geef me toch maar de Spiessens van vroeger hoor .
 1. Voor de allereerste keer ooit: Julia en Marthe treden op als K2
  Play
  Showbizz

  Voor de allereer­ste keer ooit: Julia en Marthe treden op als K2

  Het is eens wat anders. Voor de eerste keer ooit zagen fans K3 optreden als K2. Julia en Marthe stonden alleen op het podium tijdens het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden in Nederland. Normaal hebben ze Diede om mee op het podium te staan, maar zij vervangt Hanne alleen maar tijdens de Nederlandse zaalshows. Voor fans was het een raar zicht om K3 zo op het podium te zien staan, maar toch hebben de aanwezigen genoten van het optreden.