Lisa Michels.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa Michels. © Kristof Ghyselinck

‘K3 zoekt K3'-finaliste Lisa verwerkt liefdesbreuk in nieuw nummer: “De meiden van K3? Enkel met Klaasje heb ik nog contact”

MuziekZe werd zeven jaar geleden nét niet de ‘rosse van K3' en daar is de Nederlandse Lisa Michels (32) achteraf bekeken érg blij mee. “Winnen is geen garantie voor succes”, klinkt het bij de zangeres, die net een tweede solonummer uitbracht. Daarnaast is ze ook actief bij coverband Level Six, met ‘Familie’-acteur Jo Hens (34), en mocht ze al naast Kraantje Pappie (36) acteren. ‘K3 zoekt K3' is dan ook een verre herinnering geworden. “Ik ben volwassen geworden, het zou gek zijn om in de wereld van het kinderentertainment te blijven hangen.”

3 reacties

 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  Waarom deed ze dan mee. Toch om te winnen.anders blijf je daar weg. Praatjes jaloezie ja.
 • Eddy De Rycke

  2 maanden geleden
  Was mijn favoriete. Was toen een knappe meid. Is nu een prachtige en verstandige vrouw. Het type dat mooier wordt met ouder worden.
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Was ook de tofste Lisa ! Zeer verstandig, Klaasje heeft dat ook ingezien !
 1. Vuurwerk en spektakel: Elton John schittert tijdens allerlaatste concert ooit in Noord-Amerika
  Play
  Muziek

  Vuurwerk en spektakel: Elton John schittert tijdens allerlaat­ste concert ooit in Noord-Amerika

  Elton John (75) heeft voor de laatste keer ooit opgetreden in Noord-Amerika. De iconische zanger is momenteel bezig aan zijn wereldtournee. Zijn stop in Los Angeles was daarmee ook zijn laatste stop in de VS. De aanwezigen in het stadion konden genieten van zijn muziek, heel wat spektakel én van vuurwerk. Ook andere artiesten kwamen langs op het podium, zoals zangeres Dua Lipa (27). Wie er niet bij was, had de kans om het concert live te volgen op de streamingsdienst Disney+.