K3 en Alain Vande Putte
Volledig scherm
PREMIUM
K3 en Alain Vande Putte © DPG Media/Photo News

K3 maakt geen kans op ‘Zomerhit’, componist Alain Vande Putte verbolgen: “Het wordt stilaan een vicieuze cirkel”

MuziekTwee miljoen views op YouTube en meer dan één miljoen streams op Spotify, maar nergens te bekennen bij ‘Zomerhit’. K3 was deze zomer vaste gast bij Radio 2, maar lijkt nu de grote afwezige bij ‘Zomerhit’. “Onbegrijpelijk”, vindt liedjesschrijver Alain Vande Putte. Hij benadrukt dat K3 niet enkel bij dat event over het hoofd wordt gezien. “Ook bij de MIA’s bijvoorbeeld.” Het probleem? Een gebrek aan airplay. “Wij zijn daar absoluut niet mee akkoord.”

25 reacties

 • Bruno Geldhof

  1 maand geleden
  Mango mango is gewoon een cover van een zeer bekend opwarmingsliedje bij koren. Idd, niveau opwarmingsliedje. Toegegeven, wel een leuk.
 • Heidi Corten

  1 maand geleden
  Hallo.Sorry maar K3 zijn gewoon kinderliedjes die buiten de zomerhit categorie vallen. Ook leer je daar bij neerleggen en wees eerlijk dat je verdient niet genomineerd bent.
 • Linda D'Haese

  1 maand geleden
  Zelfs tante Terry en nonkel Bob maakten veel betere kinderliedjes en hebben nooit een prijs gewonnen en mango mango is voor te huilen zo een dwaas liedje
 • vanrobaeys franky

  1 maand geleden
  Zomerhit op radio 2 begint ook tegen te steken is nu al meer dan een maand bezig ,gelukkig was ik er 14 van weg en nu luister ik niet meer tot september naar radio 2
 • Jean-pierre Thierens

  1 maand geleden
  3 jong volwassen vrouwen die 4 minuten zingen over 5 stukken fruit ! O.k. als kinderliedje , maar je kan toch niet willen dat zo’n lied zonder ook maar een beetje inhoud meedingt . De composities van Wiels hadden meestal nog een boodschap , maar dit slaat op niks .
 1. Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”
  Play
  Showbits

  Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”

  Wanneer ze gaan trouwen, verklappen ze nog niet. Suzan toont wel vol trots haar verlovingsring die ze van Freek kreeg. Hij ging op z’n knieën tijdens een concert van Coldplay in Berlijn. “Ik was al een tijdje van plan om haar ten huwelijk te vragen en dat leek mij het juiste moment, tijdens een optreden van onze favoriete band”, vertelt Freek. De twee deelden de beelden op hun sociale media. En ze tonen nog meer privébeelden, namelijk een vakantievideo van hun reis in Italië. Daarmee hebben ze de videoclip samengesteld van hun nieuwe single ‘Kwijt’. Bekijk de beelden hier al in een nieuwe Showbits.