K3 was wél welkom op 'Tien om te Zien'.
Volledig scherm
K3 was wél welkom op 'Tien om te Zien'. © Joel Hoylaerts / Photonews

K3 krijgt geen ‘Zomerhit’-nominatie ondanks 2 miljoen views: “Sorry, maar dit begrijpen we niet goed”

MuziekBij ‘Tien Om Te Zien’ zijn ze welkom, maar het podium van ‘Zomerhit’ zullen Hanne (28), Marthe (26) en Julia (20) van K3 alleen maar op tv kunnen bewonderen. De uitleg van Siska Schoeters over wiskundige berekeningen vindt het damestrio maar raar: “Meer dan 2 miljoen views voor ‘Mango Mango’ op YouTube, en dat is géén hit?”

56 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  4 maanden geleden
  Hopelijk wint er iemand die echt kan zingen de zomerhit zoals Berre . Ik heb Pommelien Thijs life zien zingen op het Vlaamse feest , niet om aan te horen , zo vals als een kat . Natuurlijk wordt die net zoals die Camille massaal gepromoot door de managers die er achter zitten , een geoliede machine .
 • Luc Ver Eecke

  4 maanden geleden
  Absoluut niet nodig ook , komen al genoeg op televisie .
 • Patricia De Graeve

  4 maanden geleden
  Ik vind het wel een leuk liedje ik heb 2. gehandicapte kinderen en die vinden het wel leuk (autisme) dus dat is mijn mening
 • Henninckx Terry

  4 maanden geleden
  K3,is allang voorbij gestreefd,tien om te zien is ook voorbijgestreefd,met al die zangers ( zagers ) beter gezegd.
 • Argus Vercauteren

  4 maanden geleden
  Ik heb niets tegen die dames, maar ben blij dat ze er niet bij zijn. Hun doelpubliek: kinderen. Het aantal views betekent ook niet dat iedereen fan is van hun nummer. Sommigen kijken uit pure nieuwsgierigheid.
 1. IN BEELD. De unieke outfit van Olivia, een hippe Pauline en een glimmende Sam Ryder: artiesten stralen op Q-Pop
  Play
  Showbizz

  IN BEELD. De unieke outfit van Olivia, een hippe Pauline en een glimmende Sam Ryder: artiesten stralen op Q-Pop

  Het kruim van de Vlaamse artiestenwereld tekent zaterdagavond present op de eerste editie van Q-Pop. Onder meer Bazart, Camille, Regi, Pommelien Thijs, Metejoor en Berre geven het beste van zichzelf in het Antwerpse Sportpaleis. Ook internationale toppers zoals Songfestivalrevelatie Sam Ryder en de Britse singer-songwriter Tom Grennan treden op tijdens het grootse feest van radiozender Qmusic. Op de rode loper was alvast één ding duidelijk: Bekend Vlaanderen keek - net als Sam Ryder - niet op een lovertje meer op minder. “Als er een avond is waarop je mag opvallen, is het deze wel”, klonk het eensgezind.