K3 was wél welkom op 'Tien om te Zien'.
Volledig scherm
K3 was wél welkom op 'Tien om te Zien'. © Joel Hoylaerts / Photonews

K3 krijgt geen ‘Zomerhit’-nominatie ondanks 2 miljoen views: “Sorry, maar dit begrijpen we niet goed”

MuziekBij ‘Tien Om Te Zien’ zijn ze welkom, maar het podium van ‘Zomerhit’ zullen Hanne (28), Marthe (26) en Julia (20) van K3 alleen maar op tv kunnen bewonderen. De uitleg van Siska Schoeters over wiskundige berekeningen vindt het damestrio maar raar: “Meer dan 2 miljoen views voor ‘Mango Mango’ op YouTube, en dat is géén hit?”

56 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  4 maanden geleden
  Hopelijk wint er iemand die echt kan zingen de zomerhit zoals Berre . Ik heb Pommelien Thijs life zien zingen op het Vlaamse feest , niet om aan te horen , zo vals als een kat . Natuurlijk wordt die net zoals die Camille massaal gepromoot door de managers die er achter zitten , een geoliede machine .
 • Luc Ver Eecke

  4 maanden geleden
  Absoluut niet nodig ook , komen al genoeg op televisie .
 • Patricia De Graeve

  4 maanden geleden
  Ik vind het wel een leuk liedje ik heb 2. gehandicapte kinderen en die vinden het wel leuk (autisme) dus dat is mijn mening
 • Henninckx Terry

  4 maanden geleden
  K3,is allang voorbij gestreefd,tien om te zien is ook voorbijgestreefd,met al die zangers ( zagers ) beter gezegd.
 • Argus Vercauteren

  4 maanden geleden
  Ik heb niets tegen die dames, maar ben blij dat ze er niet bij zijn. Hun doelpubliek: kinderen. Het aantal views betekent ook niet dat iedereen fan is van hun nummer. Sommigen kijken uit pure nieuwsgierigheid.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. KIJK. “Ik ben zó hard veranderd. Qua uiterlijk, maar ook als persoon”: Julia blikt terug op één jaar K3
  Play
  Muziek
  1

  KIJK. “Ik ben zó hard veranderd. Qua uiterlijk, maar ook als persoon”: Julia blikt terug op één jaar K3

  De Nederlandse Julia mag zich al één jaar K3'tje noemen. Vlak voor ze de wedstrijd vorig jaar won, gaf ze een interview. En datzelfde interview deed ze nu opnieuw, zoals in bovenstaande video te zien is. Van haar mooiste lichaamsdeel tot hoe vaak ze herkend wordt op straat: wat er is er zoal veranderd in het leven van Julia? “Dit is een harde wereld, maar gelukkig is mijn familie er altijd.”