K3 was wél welkom op 'Tien om te Zien'.
Volledig scherm
K3 was wél welkom op 'Tien om te Zien'. © Joel Hoylaerts / Photonews

K3 krijgt geen ‘Zomerhit’-nominatie ondanks 2 miljoen views: “Sorry, maar dit begrijpen we niet goed”

MuziekBij ‘Tien Om Te Zien’ zijn ze welkom, maar het podium van ‘Zomerhit’ zullen Hanne (28), Marthe (26) en Julia (20) van K3 alleen maar op tv kunnen bewonderen. De uitleg van Siska Schoeters over wiskundige berekeningen vindt het damestrio maar raar: “Meer dan 2 miljoen views voor ‘Mango Mango’ op YouTube, en dat is géén hit?”

56 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 maand geleden
  Hopelijk wint er iemand die echt kan zingen de zomerhit zoals Berre . Ik heb Pommelien Thijs life zien zingen op het Vlaamse feest , niet om aan te horen , zo vals als een kat . Natuurlijk wordt die net zoals die Camille massaal gepromoot door de managers die er achter zitten , een geoliede machine .
 • Luc Ver Eecke

  2 maanden geleden
  Absoluut niet nodig ook , komen al genoeg op televisie .
 • Patricia De Graeve

  2 maanden geleden
  Ik vind het wel een leuk liedje ik heb 2. gehandicapte kinderen en die vinden het wel leuk (autisme) dus dat is mijn mening
 • Henninckx Terry

  2 maanden geleden
  K3,is allang voorbij gestreefd,tien om te zien is ook voorbijgestreefd,met al die zangers ( zagers ) beter gezegd.
 • Argus Vercauteren

  2 maanden geleden
  Ik heb niets tegen die dames, maar ben blij dat ze er niet bij zijn. Hun doelpubliek: kinderen. Het aantal views betekent ook niet dat iedereen fan is van hun nummer. Sommigen kijken uit pure nieuwsgierigheid.
 1. Max Colombie ziet Rode Duivels-lied als een kans om lgbtq-rechten in Qatar aan te klagen: "Ik zou opgepakt kunnen worden als ik naar WK ga”
  Play
  Showbits
  19

  Max Colombie ziet Rode Dui­vels-lied als een kans om lg­btq-rech­ten in Qatar aan te klagen: "Ik zou opgepakt kunnen worden als ik naar WK ga”

  Met ‘Warrior’, het officiële supporterslied voor de Rode Duivels, is Max Colombie helemaal terug. De zanger en frontman van Oscar and the Wolf heeft een heel zware periode achter de rug. Hij praat nu heel openhartig over die angstaanvallen. “Soms werd ik zelfs bang van de veren van een dode duif aan de voordeur”, vertelt hij in Showbits. Mensen keken ook wel vreemd op toen bekend raakte dat hij het supporterslied zou afleveren, zeker omdat het WK Voetbal plaatsvindt in Qatar, een land dat het niet te nauw neemt met de mensenrechten. “Alleen al door daar binnen te gaan, zou ik veroordeeld kunnen worden. Maar met mijn song wil ik net aandacht vragen voor deze problematiek”, vertelt Max in een nieuwe Showbits.