Studio 100
Volledig scherm
© Studio 100

K3 komt binnenkort met eigen immersive ‘K3 Bootcamp’

MuziekVan 22 december 2021 tot 15 maart 2022 kunnen fans de immersive ‘K3 Bootcamp’ beleven in de Studio 100 Story Studio op de Meir in Antwerpen. Voor de allereerste keer kan het publiek binnenstappen in ‘de wereld van K3’ dankzij indrukwekkende 360°-projecties. De muziek en de interactieve opdrachten via koptelefoons maken de beleving nog sterker. Een hele ervaring voor alle jonge, en wat oudere, fans van K3. 

 1. IN BEELD. Metejoor trekt gevangenisplunje aan voor nieuwste videoclip en transformeert in vechtersbaas
  Muziek

  IN BEELD. Metejoor trekt gevangenis­plun­je aan voor nieuwste videoclip en transfor­meert in vechters­baas

  Een half miljoen streams, op amper twee weken tijd. Een stek in de hoogste regionen van de Ultratop. ‘Wat Wil Je Van Mij’, de nieuwe single van Joris ‘Metejoor’ Van Rossem, toont zich alweer een prijsbeest. Vandaag lost de zanger de bijhorende videoclip, én gunt hij HLN een exclusieve blik achter de schermen. “Ik heb me serieus moeten inleven”, klinkt het.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open
  Play
  Muziek

  Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open

  Stromae (37) wist Madison Square Garden volledig in te pakken. De Belgische zanger mocht twee dagen voor zo’n 40.000 mensen optreden in een van de grootste zalen van New York City. Sociale media lopen vol met beelden van aanwezigen die helemaal losgingen op de muziek. Zeker op het nummer ‘Alors on Danse’ kon de zaal zich niet bedwingen, aangezien de hit uit 2010 een gigantische trend is geweest op TikTok.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.