BTS
Volledig scherm
BTS © AP

K-popsensatie BTS betreedt Zuid-Koreaanse beurs: labelbaas meteen multimiljardair

MuziekBig Hit Entertainment, het Koreaanse muzieklabel achter de K-popsensatie BTS, heeft donderdag een wervelende entree gemaakt op de Zuid-Koreaanse beurs. Het aandeel verdubbelde meteen in waarde, waardoor de baas van het label nu multimiljardair is.

  1. Noodkreet van Gentse dj over eventsector: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”
    Play
    Gent

    Noodkreet van Gentse dj over eventsec­tor: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”

    Een emotionele oproep van de Gentse dj en eventorganisator Jef Eagl (29) gaat viraal op Instagram. De coronacrisis weegt hard op de mensen die hij kent. “Ik ken meer mensen die zelfmoord pleegden, dan mensen die corona hebben gehad”, schrijft de Gentenaar in een bericht dat al meer dan 25.000 likes kreeg. Het uitblijven van enig perspectief weegt hem en zovelen anderen zwaar. Hij licht zijn verhaal toe bij HLN LIVE.