Volledig scherm
© REUTERS

K-popband BTS uitgenodigd voor belangrijke WHO-vergadering

MuziekDe Zuid-Koreaanse K-popband BTS is de laatste maanden overal. Met hun nieuwste hit ‘Dynamite’ scoort de zevenkoppige boysband opnieuw in de internationale hitlijsten en doen ze het ene record na het andere sneuvelen. De populaire groep kreeg ook nog een opvallende uitnodiging om op de volgende gezondheidsvergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aanwezig te zijn.

 1. Geen MIA's in 2021 door corona, wél ‘Week van de Belgische muziek’ als alternatief
  Muziek

  Geen MIA's in 2021 door corona, wél ‘Week van de Belgische muziek’ als alterna­tief

  De MIA’s, de Music Industry Awards, zullen in 2021 niet worden uitgereikt. De coronacrisis strooit roet in het eten en de uitreiking werd intussen uitgesteld naar 2022. Toch werd een alternatief voorzien voor de belangrijkste Vlaamse muziekprijzen: in februari volgend jaar volgt de “Week van de Belgische muziek”. Dat laten VRT en mede-organisator VI.BE, het aanspreekpunt voor de muzieksector, weten.
 2. Jake Reese ‘van Regi’ wil doorbreken als Jaap Reesema: "Ik ben verliefd geworden op Vlaanderen"
  PREMIUM
  Showbizz

  Jake Reese ‘van Regi’ wil doorbreken als Jaap Reesema: "Ik ben verliefd geworden op Vlaanderen"

  Hij zong drie jaar onder de vleugels van Regi, maar nu vliegt Jaap Reesema (35) - en zeg niet langer Jake Reese - uit. In de nasleep van 'Kom wat dichterbij' lanceert de Nederlander de single 'Nu wij niet meer praten', een duet met '#LikeMe'-ster Pommelien Thijs (19). Exact twee weken nadat zijn meester een nummer uitbracht met Camille Dhont (19), óók uit die Ketnet-reeks.