BELGAIMAGE
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAIMAGE

John ‘Music’ Miles bezwijkt in twee weken aan kanker: “Ontelbare nummers, maar hij teerde al 45 jaar op die ene wereldhit”

MUZIEKMusic was his first love. Dat het ook zijn laatste zou worden, voorspelde hij 45 jaar geleden al onbewust. Want terwijl John Miles afgelopen zomer schreef aan een nieuwe plaat, woekerde kanker in zijn lichaam. Dat de Brit zich de laatste weken wat moe voelde, vertrouwde hij Sportpaleisbaas en goeie vriend Jan Vereecke nog toe. “Amper twee weken geleden volgde het verdict, zondag helaas al het afscheid.” ‘Mister Night of the Proms’ werd 72.

11 reacties

 • Herbert Verbeeck

  2 maanden geleden
  Zijn Music staat gebeiteld in de weg van de muziek!
 • oscar zwart

  2 maanden geleden
  Het is door hem dat ik de muziek microbe te pakken kreeg.had al zijn elpees,maar zijn stem was uniek.rust in vrede man.
 • Wendy Bergen

  2 maanden geleden
  RIP John Miles, je maakte mooie muziek.
 • helena brouns

  2 maanden geleden
  RIP miles Je was een topper
 • leon willems

  2 maanden geleden
  R.I.P.
 1. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.