John Miles.
Volledig scherm
John Miles. © BELGAIMAGE

John Miles stoot Queen van de troon in Radio 2 Top 2000, ook De Tijdloze krijgt nieuwe nummer één

MuziekHet is gebeurd: Queen staat niet meer aan de top van de eindejaarslijst van Radio 2. John Miles stoot Freddie Mercury van de troon met z’n klassieker ‘Music’. De luisteraars van Qmusic kiezen dan weer wel voor ‘Bohemian Rhapsody’ als hun favoriete hit aller tijden. Fleetwood Mac behaalt de koppositie van De Tijdloze 100 op Studio Brussel.

6 reacties

 • Sofie Kerrebrouck

  11 maanden geleden
  En niet vergeten de rétro arena op topradio de nr 1 is age of love. Dat is pas muziek. Mvg sofie kerrebrouck.
 • Patrick Weyers

  11 maanden geleden
  Ok als eerbetoon. Maar wat een zaagliedje. Er zijn minstens 1999 betere liedjes.
 • Radboud Kuypers

  11 maanden geleden
  Blij dat Queen van de troon is gestoten, maar ik had het "onze" Willy gegund.
 • willy vangeel

  11 maanden geleden
  Deze was zelfs geen top 50 waardig.
 • Jan Van der Elst

  11 maanden geleden
  Mooi eerbetoon aan een prachtig artiest! John was niet alleen "Music" maar zo veel meer!
 1. K3'tje Hanne stond stiekem zwanger op de set van 'Mango Mango'-clip, mét blote buik: "Maar borsten waren zichtbaar groter”
  Play

  K3'tje Hanne stond stiekem zwanger op de set van 'Mango Man­go'-clip, mét blote buik: "Maar borsten waren zichtbaar groter”

  Tijdens de opnames van de zomerse clip voor ‘Mango Mango’ wisten Julia en Marthe dat Hanne zwanger was, maar was het nog niet de bedoeling dat het echt de wereld werd ingestuurd. Hanne moest opdraven met blote buik en het werd stilaan moeilijk om haar zwangerschap te verbergen. “Ik had een shortje over mijn buik getrokken, maar het enige wat opviel...”, begint Hanne. “...Waren de ‘meiden’”, vult Julia aan.
 1. Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open
  Play
  Muziek

  Stromae maakt indruk tijdens optredens in Madison Square Garden: 40.000 monden vallen open

  Stromae (37) wist Madison Square Garden volledig in te pakken. De Belgische zanger mocht twee dagen voor zo’n 40.000 mensen optreden in een van de grootste zalen van New York City. Sociale media lopen vol met beelden van aanwezigen die helemaal losgingen op de muziek. Zeker op het nummer ‘Alors on Danse’ kon de zaal zich niet bedwingen, aangezien de hit uit 2010 een gigantische trend is geweest op TikTok.
 2. IN BEELD. De unieke outfit van Olivia, een hippe Pauline en een glimmende Sam Ryder: artiesten stralen op Q-Pop
  Play
  Showbizz

  IN BEELD. De unieke outfit van Olivia, een hippe Pauline en een glimmende Sam Ryder: artiesten stralen op Q-Pop

  Het kruim van de Vlaamse artiestenwereld tekent zaterdagavond present op de eerste editie van Q-Pop. Onder meer Bazart, Camille, Regi, Pommelien Thijs, Metejoor en Berre geven het beste van zichzelf in het Antwerpse Sportpaleis. Ook internationale toppers zoals Songfestivalrevelatie Sam Ryder en de Britse singer-songwriter Tom Grennan treden op tijdens het grootse feest van radiozender Qmusic. Op de rode loper was alvast één ding duidelijk: Bekend Vlaanderen keek - net als Sam Ryder - niet op een lovertje meer op minder. “Als er een avond is waarop je mag opvallen, is het deze wel”, klonk het eensgezind.