Jesy Nelson stapt na jaren uit de groep.
Volledig scherm
Jesy Nelson stapt na jaren uit de groep. © BSRagency BACKGRID

Jesy Nelson deelt emotionele boodschap na vertrek bij Little Mix: “De hoge verwachtingen waren slecht voor mijn mentale gezondheid”

MuziekZangeres Jesy Nelson (29) heeft besloten uit de Britse popgroep Little Mix te stappen. Dat maakte de groep maandag bekend via Twitter.

 1. Festivalorganisatoren zoeken tot op het laatst naar helpers: de voetbalploeg die komt tappen is niet overal nog een zekerheid
  PREMIUM
  Muziek

  Festivalor­ga­ni­sa­to­ren zoeken tot op het laatst naar helpers: de voetbal­ploeg die komt tappen is niet overal nog een zekerheid

  Geen festivalzomer zonder duizenden vrijwilligers. Alleen zijn die post-corona ook moeilijker te vinden. Vele organisatoren zonder werkvolk zitten met de handen in het haar en in Dranouter dreigde men door een tekort zelfs even minder tickets te moeten verkopen. “Het vraagt tijd om alles opnieuw op te starten”, klinkt het in ‘De Morgen’. Wat is er precies aan de hand? En wat vinden de vrijwilligers er zelf van? “We kunnen niet zomaar elke last minute vraag aannemen.”
 2. Tomorrowland gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectaculaire hologramshow komt naar Nederland
  Muziek

  Tomorrow­land gaat in zee met Zweedse dj Eric Prydz: spectacu­lai­re hologram­show komt naar Nederland

  De drie weekenden Tomorrowland zitten erop, maar er was één show die grote ogen wist te trekken in Boom: de hologramact van de Zweedse dj Eric Prydz (46). Muziekfans kunnen komend najaar nog eens gaan genieten van die unieke show, want Prydz gaat opnieuw samenwerken met de organisatie van Tomorrowland. Op 20 oktober is zijn show HOLO te bewonderen in de Ziggo Dome in Amsterdam.