ANP
Volledig scherm
© ANP

Jérémie Makiese door naar finale van het Songfestival: "Wat een song. Wat een stem. Helemaal verdiend”

SongfestivalHe did it. België bewees met Jérémie Makiese dat de soulvolle break-upsong ‘Miss You’ thuishoort op het Songfestival. In de tweede halve finale maakten de straffe stem én tonnen charisma van onze nationale hoop het verschil. “Dit is helemaal verdiend. We mogen trots zijn.”

68 reacties

 • Zoran Pavicevic

  9 maanden geleden
  Jammer voor Jérémie... Hij kan hoogstens tweede worden omdat de winnaar al bekend was vóór dat de halve finales gezongen werden: Oekraïene!
 • Wouter Van de Walle

  9 maanden geleden
  Mooi liedje en heel goed gezongen. Hij was een verademing tussen al dat geroep en vals gekweel
 • Maxime Vanmaercke

  9 maanden geleden
  Prachtig liedje, geen overdreven neven show en een kerel waarvan ik bijzonder zijn optimisme bewonder. Wat de uitslag ook moge wezen: je hebt het goed gedaan.
 • Friedel Pas

  9 maanden geleden
  Marc Van Driessche, het is wel de inzending van de Franstaligen! Daarom is een goede Belgische inzending waarbij de kandidaat ook goed Nederlands kan, vaak anders geweest. Kortom in deze kan je beter fier zijn Belg te zijn. Jacqueline herck, klopt dat organisatie veel geld kost, maar levert ook veel op gedurende heel wat jaren daarna, netzoals een groot sport event, ... Met dat uitgangspunt kan je beter niets meer organiseren en dan gaat het bergaf.
 • Sandra Hoste

  9 maanden geleden
  T,is een top song van belgie wens Jeremy veel succes voor de finale ook al winnen we niet we zijn super trots op hem en word zo Wie zo een hit in belgie Jeremy toi toi toi man
 1. KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptreden... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi
  Muziek

  KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptre­den... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi

  The 1975 neemt het publiek tijdens een concert in Newcastle goed beet. De laatste tijd nodigen ze grote gasten uit tijdens hun shows zoals Taylor Swift (33). Deze keer beloven ze de fans dat popster Harry Styles (28) op de planken zal staan, maar niets is minder waar. Plots verschijnt Lewis Capaldi (26), zanger én grappenmaker, op het podium om te zingen voor het publiek. De fans nemen het hem zeker niet kwalijk en kunnen er om lachen. Ze zingen luidkeels mee met zijn versie van ‘Love Story’, een van de grootste hits van Taylor Swift.
 2. “Ik zal dat nummer nóóit meer spelen”: deze sterren schamen zich dood om hun eigen wereldhits
  PREMIUM
  Muziek

  “Ik zal dat nummer nóóit meer spelen”: deze sterren schamen zich dood om hun eigen wereldhits

  Straffe bekentenis van zangeres Tones and I (28). In een interview met radiozender ‘Nova FM’ gaf de Australische toe dat ze zich schaamt voor haar grootste hit: ‘Dance Monkey’. Nochtans het nummer waarmee Tones and I van arme straatartieste tot popfenomeen ging en wereldwijd doorbrak. Maar zij is lang niet de enige ster met diepe spijt of schaamte over hun werk. Een overzicht.
 1. Fans stellen zich vragen bij draaiende ogen van zanger Nelly: “Triest om te zien”
  Play
  Muziek

  Fans stellen zich vragen bij draaiende ogen van zanger Nelly: “Triest om te zien”

  De ogen van Nelly (48) draaiden op volle toeren tijdens zijn optreden. De ‘Hot in Herre’-zanger stond op het podium van Juicy Fest in Melbourne. Een concertganger op de eerste rij merkte dat Nelly tijdens het optreden maar bleef rollen en draaien met zijn ogen. Hij filmde het bizarre moment en deelde het op Instagram. Fans stellen zich vele vragen bij de video. “Wat is er mis met hem? Triestig om te zien”, schrijft iemand ander de post. Of de rapper het met opzet deed, is niet duidelijk.