Jay-Z en Tina Turner
Volledig scherm
Jay-Z en Tina Turner © AFP

Jay-Z en Tina Turner in ‘Rock & Roll Hall of Fame’

MuziekJay-Z (51) en Tina Turner (81) worden dit jaar opgenomen in de ‘Rock & Roll Hall of Fame’. Ook de Foo Fighters, Carole King, The Go-Go’s en Todd Rundgren krijgen een plek in het museum voor popgeschiedenis in het Amerikaanse Cleveland.

 1. Ticketverkoop Pukkelpop start op woensdag 16 juni, voorlopig zonder line-up
  Festivals
  2

  Ticketver­koop Pukkelpop start op woensdag 16 juni, voorlopig zonder line-up

  Na het Overlegcomité van vorige week werd duidelijk dat festivals vanaf 13 augustus weer 75.000 bezoekers per dag mogen verwelkomen. Goed nieuws dus voor de organisatie van onder meer Tomorrowland en Pukkelpop. Bij deze laatste zijn ze dan ook niet bij de pakken blijven zitten. In een persbericht kondigde de organisatie zonet aan dat de ticketverkoop voor het festival volgende week van start gaat.
 2. Netsky reageert teleurgesteld nu Tomorrowland niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisatie en artiesten”
  Muziek
  5

  Netsky reageert teleurge­steld nu Tomorrow­land niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisa­tie en artiesten”

  Gisteren moesten veel dj’s en de organisatie van Tomorrowland een zware klap verwerken. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Ook Netsky (32) moest even slikken toen hij het triestige nieuws te horen kreeg. “Het team van Tomorrowland is heel flexibel en stond open om samen met de staat te zoeken naar een oplossing. Het is dan ook jammer dat er zo weinig dialoog is”, aldus de Belgische dj.