“It’s goed om toeroeg te zain”: The Rolling Stones deden ons land alle eer aan in Brussel

MuziekEen paar dagen waren Mick Jagger en co. in ons landje. En wat deden ze? Zich vooral kostelijk amuseren. De Marollen bezoeken, Brusselse wafels eten, Kuifje prullaria aanschaffen en een straf, ruim twee uur durend concert in het Koning Boudewijn Stadion geven.

12 reacties

 • ESTELLA VANKEMMEL

  7 maanden geleden
  Kreeg er kippenvel van. Genoten van begin tot eind!! Blij dat ik zo een legende nog heb mogen live zien spelen!
 • Kees Van Loon

  7 maanden geleden
  Heb niet vaak een slechtere organisatie ervaren als Boudewijnstadion stadion. Maar de Rolling Stones maakt je humeur van die amateuristische faciliteiten vanaf het eerste nummer weer goed!
 • Patrick Braekeveldt

  7 maanden geleden
  Dat is nogal wat anders dan al die Tommorowland nep-artiesten-muzikanten ,The Stones forever !
 • Herman De Gent

  7 maanden geleden
  Je ziet dat +70-ers niet versleten zijn op deze leeftijd, zowel mentaal als fysiek kunnen we nog best mee in de maatschappij. 😎
 • Jan De Vos

  7 maanden geleden
  Zeer degelijk concert, en Mick nog in zeer goed in conditie en stem, je moet het maar doen. en ook slipping away van Keith was beter dan verwacht. Hebben natuurlijk maar een gedeelte van hun vele songs gebracht, voornamelijk van 60 en 70ties. En sprak inderdaad enkele zinnen Vlaams/Nederlands, ... dat hij naar Marollen, ... geweest was, dat was maar wat PR.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Belgische inzending scoort niet bij de internationale bookmakers. Hoe gaat Gustaph zich proberen te redden?
  Play
  Showbits
  69

  Belgische inzending scoort niet bij de internatio­na­le bookmakers. Hoe gaat Gustaph zich proberen te redden?

  Weinig bijzaken in het leven die zo van staatsbelang lijken als Eurosong. Altijd is er wel controverse over de keuze van de jury en/of publiek. En ook dit jaar is het opnieuw prijs met Gustaph, de Vlaamse Boy George die ons land mag gaan verdedigen in Liverpool. Een manklopende televoting en verliezende finalisten die zich openlijk vragen stelden bij de keuze, hielpen de winnaar niet. Komt daarbij ook heel wat bagger op sociale media. Hoe gaat Gustaph daarmee om nu de eerste storm is gaan liggen? Senne spreekt met hem in een nieuwe Showbits.
 3. Willy draait volgende week alleen maar Belgische muziek
  MUZIEK

  Willy draait volgende week alleen maar Belgische muziek

  Eén week lang geen Placebo, Foo Fighters of Oasis, maar wel de beste muziek van eigen bodem. Vanaf maandag 30 januari tot en met zondag 5 februari staat Willy, de digitale pop- en rockzender van DPG Media, in het teken van de Belgische muziekindustrie. Zo worden de luisteraars dagelijks getrakteerd op een bezoekje van een Vlaamse muziekliefhebber en muzikant. Onder meer Bent Van Looy van Das Pop en Jan Paternoster van Black Box Revelation zullen te gast zijn.