a
Volledig scherm
© a

Italië wint het Songfestival, Hooverphonic eindigt op 19e plaats met slechts 3 punten van de kijkers

SongfestivalDe kogel is door de kerk: volgend jaar mag Italië het Songfestival organiseren. Na een razend spannende puntenverdeling ging het nummer ‘Zitti e Buoni’ van Måneskin uiteindelijk met 524 punten en de overwinning aan de haal. Frankrijk haalde de tweede plaats; Zwitserland, IJsland en Oekraïne vervolledigen de top vijf. Hooverphonic eindigde op een 19e plaats met 74 punten na een tegenvallend resultaat bij de kijkers. Dé vraag van de avond blijkt echter: snoof de frontman van Italië een lijntje in beeld?

165 reacties

 • Jan Vermeij

  2 jaar geleden
  Er wordt bakken geld aan voetbal uitgegeven, wat ook op niets trekt. Prachtige show, heerlijk ontspannende tv, heb ervan genoten, en kon het winnende lied nog wel waarderen...
 • Vanessa Huysmans

  2 jaar geleden
  Teveel circus. Ik kijk nooit... alleen al sommige verschijningen... Gaat niet om zang maar show en vriendjespolitiek.
 • Marc Baeyens

  2 jaar geleden
  Mooi meegenomen voor Italië om volgende jaar het toerisme een boost te geven.
 • Burgerlijke Ongehoorzaamheid

  2 jaar geleden
  Je gras maai je beter voor het regent. Als je dat doet nadat het regent, dan zal je gras zompig worden en sneller rotten. LAng leve groen gras
 • KURT verheyen

  2 jaar geleden
  terechte afgang... het was gewoon niet goed... wie het hoogst aantal punten krijgt verdient te winnen, dus verdiende winst voor Italië, proficiat!
 1. K3'tje Hanne stond stiekem zwanger op de set van 'Mango Mango'-clip, mét blote buik: "Maar borsten waren zichtbaar groter”
  Play

  K3'tje Hanne stond stiekem zwanger op de set van 'Mango Man­go'-clip, mét blote buik: "Maar borsten waren zichtbaar groter”

  Tijdens de opnames van de zomerse clip voor ‘Mango Mango’ wisten Julia en Marthe dat Hanne zwanger was, maar was het nog niet de bedoeling dat het echt de wereld werd ingestuurd. Hanne moest opdraven met blote buik en het werd stilaan moeilijk om haar zwangerschap te verbergen. “Ik had een shortje over mijn buik getrokken, maar het enige wat opviel...”, begint Hanne. “...Waren de ‘meiden’”, vult Julia aan.