Pommelien Thijs
Volledig scherm
PREMIUM
Pommelien Thijs

INTERVIEW. Pommelien Thijs (21) na haar triomf op de MIA’s: “Rolmodel zijn voor meisjes: dat is mooi”

Ze dartelt door de showbizz alsof ze nooit iets anders deed en onderweg plukt ze de mooiste bloemen. Drie MIA’s, twee Gouden K’s. En dat op haar prille 21ste. Het gaat loeihard voor Pommelien Thijs. “Ik denk nog altijd dat niemand mij kent. Wie ligt er nou wakker van dat ik op meisjes val, redeneerde ik. Dat was een misrekening. Plots voelde ik dat ik wél een verschil kon maken voor sommige mensen.”

5 reacties

 • Sidney Gunawan

  2 maanden geleden
  Hey Pommelien. Ten eerste proficiat met je MIA's en gouden k's, ik ben een heel grote fan en gij hebt heel coole songs. Ik kijk ernaar uit naar je album. Vele groetjes van Sidney
 • jan gypers

  2 maanden geleden
  Super blij met Pommelien. Nederlands is een toptaal en bij ons ben je enig. Als je engels zingt ben je gewoon.
 • Robin Timmermans

  2 maanden geleden
  ben ook grote fan van jou pommelien
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Als het meisje echt talent heeft hoop ik dat ze het een tijdje langer volhoudt dan het korte opduiken en terug verdwijnen van nieuwe bv'tjes tegenwoordig
 • François De Moor

  2 maanden geleden
  Proficiat Pommelien ,ik ben fan van U.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.