Uit de oude doos: Miguel Wiels met vlnr Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke, de oerversie van K3. Na 23 jaar en 248 liedjes stopt hij als componist voor het Studio 100-project.
Volledig scherm
PREMIUM
Uit de oude doos: Miguel Wiels met vlnr Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke, de oerversie van K3. Na 23 jaar en 248 liedjes stopt hij als componist voor het Studio 100-project. © RV

INTERVIEW. Miguel Wiels over waarom hij afscheid neemt van K3: "Een weloverwogen beslissing”

Hij schreef mee aan 248 liedjes en 22 albums, maar na 23 jaar als ‘vierde K3’tje’ stopt Miguel Wiels (48) ermee. “De beslissing was niet simpel. Het is afscheid nemen van je eigen baby. Maar zowel kind als vader gaan er wel bij varen.” In een openhartig interview vertelt Wiels over de mooiste K3-momenten en over waarom hij de moeilijke beslissing toch heeft genomen.

3 reacties

 • Walter Stassen

  1 maand geleden
  Bij mij gaan eerder m'n oren spontaan bloeden ipv dat ik kippenvel krijg. En mn nekhaar komt overeind. brrr
 • caroline Moortgat

  1 maand geleden
  Miguel heeft de kip met de gouden eieren gehad en met glans werk afgeleverd, na tijdje moet je het roer ruimen voor anderen en jezelf nieuwe uitdagingen geven! Schitterend miguel, ik kijk uit naar je volgende wapenfeiten, ik twijfel er niet aan dat we nog veel van je gaan horen! Ik wens je alvast alle succes toe, je verdient het
 • luc Cuypers

  1 maand geleden
  Succes man ! Zo eenvoudig als je blijft , beide voeten op de grond ! Dat terwijl ondertussen generaties jouw muziek kunnen meezingen , de drive die je mee aan K3 hebt kunnen geven . De begeestering in de ogen van ons eigen kind en later onze kleinkinderen . Ik weet het : K3 is niet enkel jouw baby , vele anderen hebben meegewerkt aan dit , voor Vlaanderen , immense succes . Uiteindelijk zonder jouw inbreng , geen K3 . Ik hoop dat het vervolg nog dezelfde richting uitgaat .