Goldband - Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz.
Volledig scherm
PREMIUM
Goldband - Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz. © Kristof Ghyselinck

INTERVIEW. Goldband klaar voor verovering Vlaanderen: "Niet slecht voor jongens die het wilden maken als stukadoor"

FestivalsRock Werchter, Tomorrowland én Pukkelpop. Als er een band deze zomer volop inzet op de verovering van Vlaamse festivalpodia, zijn het de noorderburen van Goldband wel. Drie Hagenezen die met luchtige songs, eightiesvibes en loeiharde beats genadeloos de popconventies onderuit halen. “Zo’n nummer als ‘Witte Was’? Nou, dat gaat dus niet over onderbroeken.”

2 reacties

 • Severine Degreef

  3 maanden geleden
  Zalig trio! 100 keer toffer dan Bazart!
 • Thorson Alliët

  3 maanden geleden
  Al sinds begin grote fan !
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”
  Play
  Muziek

  The Weeknd speelt thuismatch in Toronto voor 90.000 uitzinnige fans: “Ze zullen me van het podium moeten sleuren”

  The Weeknd sloot zaterdagnacht zijn ‘After hours till dawn’-tournee af in Toronto. Na uitverkochte optredens in de grootste Amerikaanse stadions was het slot weggelegd voor de thuisstad van de Canadese artiest. In een spectaculair decor vuurde de superster in 100 minuten niet minder dan 29 nummers op 90.000 uitzinnige fans af. Die bejubelden hem vanaf de eerste noten. “I want to do this for the rest of my life”, klonk het. We hopen dat dit een plechtige belofte is, met snel een Europees vervolg.