Netsky zweept zijn fans op in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Dit was donderdagavond, de dag voor we in België het nieuws kregen dat Graspop Metal Meeting voor het tweede jaar op rij niet zal doorgaan. "Hier heerst een 'roaring twenties-vibe'", aldus Netsky.
Volledig scherm
PREMIUM
Netsky zweept zijn fans op in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Dit was donderdagavond, de dag voor we in België het nieuws kregen dat Graspop Metal Meeting voor het tweede jaar op rij niet zal doorgaan. "Hier heerst een 'roaring twenties-vibe'", aldus Netsky. © Joel McDowell

INTERVIEW. Dj Netsky treedt op in het virusvrije Nieuw-Zeeland: “Hier zijn de roaring twenties al begonnen”

MuziekVolgeboekte restaurants, uitverkochte festivals, geen plekje vrij op de terrassen: in het virusvrije Nieuw-Zeeland wordt corona met de dag een vagere herinnering. Boris Daenen (31), beter bekend als Netsky, maakt het ‘bevrijdingsfeest’ er vanop het podium mee: “De lockdown is hier veel korter geweest dan in Europa en toch zien we tijdens onze shows ronduit extatische taferelen. Als dit een voorproefje is van wat ons in België te wachten staat als alles voorbij is…”

17 reacties

 • jeannine truyts

  1 maand geleden
  hopelijk weten ze dan ook wat er zoal NA de "roaring twenties" is gekomen ; NONKELJEAN
 • Severine Degreef

  2 maanden geleden
  Nieuw-Zeeland komt ook nog wel aan de beurt. Goed bekeken van Jetski. Eerst ginder feesten en centjes verdienen en als hier alles kalmeert, komt hij hier zijn USB-stickje in de computer steken. Slimme jongen.
 • Bart Timperman

  2 maanden geleden
  Ginder leven ze ook op een eiland dat je volledig kan afsluiten en met heel strenge grenscontroles. Hier zit je met een hoop buurlanden en grenzen die vrijwel open zijn en waar elk land andere maatregelen heeft. daardoor blijft m'n hier met een jojo effect zitten, het ene land versoepelt, het andere verstrengt weer en vanaf de cijfers wat zakken versoepelt m'n al direct weer.
 • michel ven

  2 maanden geleden
  en nu geen enkele kritiek? is dit een essentiele verplaatsing? De ene gaat naar Parijs om de democratie te vrijwaren en wordt haast verketterd. De andere even andere kant van de wereld om decadentie hoogtij te laten vieren en iedereen vindt het geweldig? Het Coronavirus is 1 zaak, in het post-corona tijdperk zullen er meer tenonder gaan de decadentie dan nu aan het virus.
 • Herman Kouter

  2 maanden geleden
  Zolang het virus de wereld niet uit is, is niemand safe.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's