IN BEELD. Metejoor transformeert in vechtersbaas.
Volledig scherm
IN BEELD. Metejoor transformeert in vechtersbaas. © CNR

IN BEELD. Metejoor trekt gevangenisplunje aan voor nieuwste videoclip en transformeert in vechtersbaas

MuziekEen half miljoen streams, op amper twee weken tijd. Een stek in de hoogste regionen van de Ultratop. ‘Wat Wil Je Van Mij’, de nieuwe single van Joris ‘Metejoor’ Van Rossem, toont zich alweer een prijsbeest. Vandaag lost de zanger de bijhorende videoclip, én gunt hij HLN een exclusieve blik achter de schermen. “Ik heb me serieus moeten inleven”, klinkt het.

0 reacties

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Lewis Capaldi legt concert stil door vechtersbazen: “Vreemd nummer om op te vechten”
  Play
  Muziek

  Lewis Capaldi legt concert stil door vechtersba­zen: “Vreemd nummer om op te vechten”

  Het concert van Lewis Capaldi (26) in Manchester in het Verenigd Koninkrijk werd abrupt verstoord door vechtersbazen tijdens het nummer ‘Hold Me While You Wait’. Zij beslisten om tussen het publiek op het middenplein een gevecht te starten. De zanger merkte het al snel op en liet het concert meteen stilleggen, zodat security het probleem kon oplossen. “Een raar nummer om op te beginnen vechten”, zei Capaldi terwijl hij de vechters uitlachte. Wanneer de spelbrekers uit het publiek werden gehaald, hervatte Lewis het optreden.